Forum: Orice altceva tortite de argint?Da de unde..

• Accessories
    Accessories

Azi mi am stricat ziua.Pt ca e perioada sarbatorilor am ceva mai multe comenzi ca de obicei, si ducandu ma sa livrez o comanda personal zic ia hai sa intru intr o bijuterie ca tot e in drumul meu sa fac o verificare la tortitele marcate 925,oricum voiam sa fac treaba asta de ceva vreme asa pt mine Eu foarte bucuroasa de raspunsul pe care l asteptam adica da sunt de argint era sa fac infarct.DOAMNA ASTEA NU SUNT DE ARGINT SUNT DE ORICE ALTCEVA DAR NU ARGINT SI NICI MARCAJUL NU SE FACE ASA.Si pt ca nu mi venea sa mi cred ochilor si urechilor mi au facut testul si comparatia cu 2 inele de argint din magazin.NU AR TREBUI FACUT CEVA IN SENSUL ASTA ?Adica sa platesc sa fiu mintita si sa mint oamenii la randul meu?Daca e argint ar fi bine sa se puna macar un bon ceva acolo pt produsul din argint ... si sa se poata returna...adica lasam chiar sa fie asa bataie de joc?Am dat si feed back pozitiv gandindu ma dom le e marcat e frumos nu s probleme Din bun simt ca sunt sarbatorile acum nu dau numele magazinului dar daca se mai intimpla o sa am grija sa scriu in fed bak si pe forum pentru a nu lua si altii teapa ca mine

04.12.2012, 20:30:17
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Cred ca nu ar trebui sa mai astepti o a doua teapa pentru a da commentul negativ, pana atunci altcineva va pati la fel ca tine. Ar trebui sa iti modifici commentul acum. Pacat ca exista si asemenea oameni. Pacat..:(

04.12.2012, 20:47:09
  • gemsgems
    gemsgems

Eu am inceput sa am grija de unde cumpar tortite din argint in momentul in care am vazut la vanzare pe un site ciocanel de marcare. :) Practic, cu ciocanelul ala poti marca orice. De atunci cumpar argint doar din magazinele bine cunoscute de pe Breslo, chiar daca pare ca au preturile mai mari decat altele.

Din ce vad eu, nu poti modifica feedback-urile pozitive, ceea ce e chiar pacat. Ar trebui sa se poata modifica orice la orice feedback dat. Daca totusi vrei sa o faci, cred ca poti trimite un mail echipei Breslo si pot modifica ei pt. tine.

04.12.2012, 21:03:33
  • gemsgems
    gemsgems

Si ar trebui, ca sa nu isi mai ia teapa si altii. Mai ales ca sunt o gramada de bani cand e vb. de argint.

04.12.2012, 21:04:04
  • ramonaignat
    ramonaignat

Pacat, cand aceste lucruri se intampla scade credibilitatea si noi, alti vanzatori care avem argint , avem de suferit.
    :(

04.12.2012, 22:39:09
  • gemsgems
    gemsgems

Eh, oamenii tot au nevoie de argint si cei care chiar vor sa faca treaba nu se vor opri din a o face din cauza unei tzepe. :)

05.12.2012, 08:12:28
  • ramonaignat
    ramonaignat

Da, dar cum ai spus mai sus, cumperi argint din anumite magazine pe care le stii tu si iti este oarecum frica sa comanzi din alte parti de frica sa nu iei teapa. :)

05.12.2012, 10:09:06
  • FIMARC
    FIMARC

Eu cred ca ar trebui sa spuna din ce mag.le-a cumparat,ca sa stim si noi,nu este placut sa dai 20lei(sau mai mult)pe o pereche de tortite din AG si sa te trezesti ca nu este AG chiar daca sunt marcate

05.12.2012, 10:39:30
  • gemsgems
    gemsgems

Nu stiu daca poate sa spuna aici, dar categoric ar trebui sa poata schimba feedback-ul in negativ. Si 20 de lei chiar e mult pentru o pereche de tortite, fie ele si din argint. :)) Eu le iau cu aprox. 5 lei. :) Acum si cu astea e cu dus si intors, pentru ca ce-i drept, unele erau atat de subtiri si/sau moi, ca mi-era sa nu se rupa. :))

Avand in vedere ca nu traim intr-o lume ideala (si lumea nu se va schimba in veci), cel mai bine cred ca ar fi sa actionam cu prudenta. :) Cand cumparam dintr-un loc nou sa luam mai intai cateva produse, de incercare. SI INTOTDEAUNA sa lasam feedback negativ cand nu suntem multumite de un produs.

Am vazut intr-un magazin un feedback neutru cu mentiunea "inca nu am incercat produsul". Serios? :| Ma abtin de la a da "epitete", cu greu. Feedback-ul ala este total inutil, ca sa nu mai spun ca e absolut de neinteles ca e dat neutru pe un astfel de motiv. Dar asta e deja alta poveste. :D

05.12.2012, 11:17:46
  • SEA.Design
    SEA.Design

Si eu cred ca ar trebui sa stim despre ce magazin e vorba. Si eu am comandat tortite de argint pentru cineva si acum chiar ma tem sa nu fie problema cu ele. Nici dupa pret nu ne putem orienta intotdeauna, si daca e sa ne limitam la magazinele populare, avem mult mai putina variatie de produse si dezavantajeaza noii vanzatori si nu mi se pare corect.

05.12.2012, 11:18:59
  • FIMARC
    FIMARC

gemsgems - eu ma refer la tortitele acelea cu agatatoare in partea de jos(ca cele folosite la swarovski)care costa de la 19lei in sus,nu la cele obisnuite.Oricare ar fi pretul nu este corect sa platesc pt.AG si sa primesc metal comun si cred ca nici un vanzator de furnituri de pe breslo nu face acest lucru intentionat,probabil ca asa le-a cumparat si asa le vinde,sunt f.putin care le certifica.

05.12.2012, 13:00:29
  • FIMARC
    FIMARC

Am si eu o intrebare - Accessories - cum arata marcajul de pe tortitele cumparate?

05.12.2012, 13:02:12
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Accessoires, scrie te rog un mail la [email protected], povesteste intamplarea si scrie-le textul pentru feecbck-ul negativ. Pentur un asemenea motiv echipa o sa schimbe feedback-ul.
    Nu are sens sa discutam pe forum despre ce magazin este vorba pentru ca un viitor cumparator nu intra pe forum sa citesca recomandari (pozitive sau negative) ci se uita direct la sectiunea de Feedback.

05.12.2012, 16:23:05