Forum: Orice altceva Umanitar - crestinesc

• queenBEAD1
    queenBEAD1

Buna tuturor.
    Mi-a venit in minte ideea acestui topic gandindu-ma si la cazul Dianei, colega noastra de breasla dar si la cel al multor persoane din jurul nostru pe care nu prea le vedem sau poate nu dorim sa le vedem ca sa nu ne tulburam existenta noastra tihnita. M-a impresionat enorm un caz pe care l-am vazut intamplator la stiri despre un copilas de 5 luni implicat intr-un accident rutier ramas cu sechele si cu nevoie urgenta de ajutor. Nu-l cunosc, nu primesc nicio compensatie de pe urma acestui mesaj pur si simplu am plans cand i-am vazut pozele gandindu-ma la fetitele mele dragi si la cum as proceda eu intr-un astfel de caz...Toate care aveti copilasi stiti ca nu-i mai mare rau pe lumea asta decat sa-ti vezi copilul suferind sau trecand prin momente grele, de reale suferinte...
    Anyway, ce am retinut din stirea respectiva este adresa acestui blog http://robertionut.wordpress.com/ unde am gasit detalii privind acest caz.
    Stiu ca sunt multe astfel de cazuri, zi de zi aud despre astfel de probleme, dar nimic nu ma induioseaza mai tare decat sa vad copii in suferinta, chinuindu-se...
    Ideea acestui topic ar fi ca fiecare care stie un caz care are nevoie de ajutor sa-l posteze aici unde are sanse mai mari sa fie vazut si unde sunt multe fete/mame cu suflet bun care poate doresc sa ajute.

De asemenea, poate stiti persoane sau familii in nevoie, eu sunt dispusa sa donez o gramada de hainute de bebelusi. E crestinesc sa doresti sa-ti ajuti aproapele si e benefic si ptr folosul sufletului tau.

25.01.2011, 01:39:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Inima de mama nu poate sta nepasatoare cand vede suferinta unor sufletele nevinovate!Iar a ajuta inseamna sa nu treci ,vorba batranilor,"ca gasca prin apa" prin viata!Si pe mine m-a impresionat cazul acestui copil,dar si cazul fetitei chinuite cu salbaticie de bunica ei,chin care a culminat cu aruncarea fetitei de la etajul 3!!!!!!Copila traieste,a fost infiata de doi oameni nemaipomeniti,dar are nevoie de o multime de operatii la maini si picioare fiindca le-a avut facute zob in urma cazaturii!Iar suma e astronomica pt un roman:peste 100000 de euro!!!!Fiecare caz in parte e cutremurator!Sa ajutam dupa posibilitati,chiar daca asta inseamna f putin din punct de vedere material,dar enorm moral!

25.01.2011, 08:10:58
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

Va mai aduc in atentie un alt caz umanitar pentru care am primit un mesaj pe facebook, ulterior am vazut ca a aparut si la postul tv acasa. Exte vorba de cazul Eva Maria Grigorescu, apare la search google. Interesant este faptul ca se poate dona si prin paypal, stiu ca multi dintre noi avem si e mai simplu decat sa mergi la ghiseu sa depui banutii...

29.01.2011, 22:20:24
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

O SUPER ADUNARE CU EFECT BENEFIC
    31 mai · 19:00 - 23:30
    Locaţie
    Palatul Ghika
    Creat de
    Teli Iacsa
    Mai multe informații
    1. Concerte caritabile!!! ne vor incanta multi artisti romani!!
    2. Expo cu vanzare decoratiuni si arta!! minunatii preview: https://picasaweb.google.com/decoteli/HEARTizantFetesti3Si7MaiEditiaVIII#
    3. stand de prajituri homemade!!
    4.5... mai lucram la acest aspect...
    Intrarea este LIBERA! Iesirea, nu garantam!:) in sensul ca ne dorim sa va placa muzica! sa va atasati de vreun tablouas, sau sa nu va puteti abtine la standul de prajituri!
    Hai ca promit ca vom reveni cu o invitatie profi si un titlu minunat, plus detalii! voi sa va treceti 31 in agenda ca sa ne vizitati, sa va bucurati de muzica, culoare si dulceturi, si sa bucurati niste sufletele.
    PS Mai multe informatii pe facebook:
    http://www.facebook.com/event.php?eid=130061783735511&notif_t=event_invite

11.05.2011, 08:24:54