Forum: Suport Breslo Un cont nou

• DanAnitza
    DanAnitza

Eu am avut un cont pe Breslo,dar acum este inactiv, daca vreau sa imi fac alt cont nu se poate?

03.12.2012, 18:13:50
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

DanAnitza, poti face un cont nou folosid o alta adresa de e-mail.

03.12.2012, 21:23:27
  • DanAnitza
    DanAnitza

Buna CinnamonCloves, asta am facut, am folosit alta adresa de mail dar nu ma lasa. Desi am primit pe mail confirmarea contului si cand incerc sa intra nu imi recunoaste contul si parola.

04.12.2012, 08:15:47
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Deci ai dat click pe linkul de confirmare din mail si apoi cand intorduci username.ul si parola primesti eroarea ca nu sunt corecte?

Nu mai tin minte exact cum arata a-mailurile de confirmare - e posibl ca in mail sa fi primit o parola prestabilita si sa trebuiasca sa te loghezi prima oara cu ea.

Daca nici asta nu rezolva problema, poti face te rog un screenshot cu eroarea pe care o primesti, si sa o trimiti pe [email protected] (si sa scrii in mail inca o data ce ai scris aici)?

05.12.2012, 16:19:10
  • user69742
    user69742

Buna seara,am intrat si eu in comunitatea breslasilor,dar nu ma descurc deloc...
    Ajutor!
    Mi-am facut cont azi dar nu stiu cum sa adaug produsele, ce mai nu stiu cum sa lucrez cu el...In videotutorial am vazut ceva de genul magazin dar eu nu reusesc sa-l gasesc...Multumesc anticipat!

05.12.2012, 18:32:29