Forum: Feedback pentru magazinul tau Un mic ajutor...
DidiliciozzaMi-ar fi de mare folos un feedback obiectiv asupra magazinului si produselor mele. Eu ma joc cu materialele ,combin orice fel de elemente formand imperfectiunea iubita de mine. De cand am descoperit existenta furniturilor , respir handmade. Nu mai stiu altceva ...zi de zi postez ce mesteresc peste noapte .Prietenii mi-au spus ca sunt ingenioase , ca sunt dragute ..dar sunt prieteni.Asadar colegii mei , vreau sa ne cunoastem mai bine si vreau o parere obiectiva de la voi.
15.07.2011, 02:13:05
Cu mult respect ,
Didi are ar face bine sa si mai doarma... somn usor..ne vdm maine.:*
fbronnieDidi, din pacate fotografiile produselor tale sunt foarte slabe. Nu se pot admira produsele deoarece fotografiile sunt sterse si blurate. Nu stiu ce aparat folosesti, dar orice aparat mai de doamne ajuta are functia "Macro" reprezentata printr-un simbol asemanator unei lalele. Va trebui sa faci foto avand selectata acea functie 'macro'. Abia dupa ce iti imbunatatesti fotografiile ne vom putea pronunta asupra produselor.
15.07.2011, 09:38:47
DidiliciozzaMultumesc foarte mult pentru raspuns.Am un Hp Photosmart E337 mai vechi -nu are macro- si asta de imprumutat pentru ca sony al meu dupa un folosirea mai intensa in 2 vacante s-a stricat.Deocamdata nu pot face nimic .In viitorul apropiat poate voi dispune dar in niciun caz nu imi voi putea achizitiona aparatul de 5000 de lei pe care mi-l doresc:D:D. Tu te referi ca nu se vad detaliile de pe produse .Oare si clientul e atent la acelasi lucru?
15.07.2011, 13:13:40
Alte observatii?
Astept cu nerabdare , multumesc.
Didiliciozzaps-Exista in photoshop o functie care sa 'clarifice poza' sa elimine acel blur?
15.07.2011, 13:15:08
RostogolDa, normal ca sunt atenti la detalii. Si noi suntem, cand vrem sa cumparam ceva, nu?
15.07.2011, 17:05:08
In photoshop exista filters>sharpen>unsharp mask. Dar n-are nici el cum sa iti scoata detalii din nimic. Provizoriu, mai simplu ar fi sa faci pozele de la departare mai mare, si sa dai crop doar la zona care te intereseaza. Cu siguranta se va vedea mai clar, chiar daca nu extrem de detaliat.
Cutiile imi plac mult, si cred ca ar merge mai multe rochite pe canicula asta. :)
Cerceii imi par putin over-priced, comparabil cu restul lucrurilor din categoria asta de pret de pe "piata". Pe de alta parte, poate au niste detalii extraordinare pe care nu le pot vedea din cauza blur-ului :D
CinnamonClovesPentru poze gasesti aici doua tutoriale: www.breslo.ro/blog/?s=cum+pozam+bijuterii
15.07.2011, 23:08:44
Dar nu te ajuta prea mult daca nu ai functia macro. In orice caz insa nu iti trebuie aparat de 5000 lei ca sa faci poze bune, trebuie doar neaparat un aparat cu macro si pe cat posibil cu ceva setari manuale.
Si da, sigur ca se uita clientii la detalii :)
DidiliciozzaMultumesc mult pentru raspunsuri .O sa tin cont de sfaturile voastre si sper ca in curand imi voi achizitiona un aparat foto cu macro, sa-mi imbunatatesc imaginea.
16.07.2011, 13:03:04
fbronnieDidi, acestea nu sunt detalii, sunt produsul insusi. Toata lumea e atenta la ele. Colierul Stephanie se vede cel mai bine dintre toate. Cerceii Balerina se vad iarasi foarte ok. Nu sunt facute fotografiile cu acelasi aparat?
18.07.2011, 09:31:20
DidiliciozzaAm gasit o prietena cu un aparat cu Macro .Voi lua toate produsele la rand...am pus o poza de pe breslo langa o poze de-a mea si ...da!!! Ai drept ronnie , este produsul in sine care trebuie vazut ca si cum l-ai avea in mana. Multumesc foarte mult. ..Ard de nerabdare sa adaug mai multe poze ...sa ma descopar pe mine daca pot excela in domeniul asta ...chiar imi place ce fac ...d-asta am cerut aici opinii...poate prea devreme.
19.07.2011, 01:05:00
Criticile sunt intodeauna constructive.
See you around.
zuziqBuna seara la toata lumea! :)
06.08.2011, 22:26:09
Si eu sunt "nou",sunt un magazinel micut si as dori,daca se poate,pareri despre pozele,produsele si preturile acestora...am clienti ,fideli chiar,insa pe breslo nu am primit nici o comanda inca si,din cate am vazut,cei care "vand" au magazinul activat de 1,2 ani.deci,este de asteptat? oricum,parerile voastre,si bune si mai putin bune,sunt binevenite! Numai cu ajutorul vostru ma pot imbunatati :)
p.s: cu feedback-ul nu am prea inteles cum sta treaba,poate cineva sa ma lamureasca?:(
eu am lasat feedback produselor din comenzile pe care le-am dat si le-am ridicat,adica produselor comandate de catre mine.Insa am vazut ca imi apare pe profil un nr(la feedback),la fel ca oricarui alt magazin.Feedback-ul meu nu ar trebui sa insemna cel lasat de altii pt mine?..
CinnamonCloves@zuzik: pentru pareri referitare la magazinul tau, deschide un nou subiect la feedback.
07.08.2011, 12:30:17
Pentru intrebari referitoare la functiile Breslo, ar fi trebuit sa postezi intrebarea ta la Ajutor, dar am sa fac o exceptie si iti raspund direct aici, desi suntem offtopic.
Feedbackul tau (nr. acela) reprezinta feebackul acordat tie de catre vanzatori (de la care ai cumparat) sau cumparatori (care au cumparat de la tine). Momentan tie ti-au lasat vanzatorii de la care ai cumparat feedback la 55 de produse pe care tu le-ai cumparat (si platit). Cand vei primi un feedback de la un cumparator, se va adauga la cele 55 de feed-uri existente.
zuziqMultumesc mult pt raspuns! Am sa deschid un subiect nou :D
07.08.2011, 13:21:13
blanitzaDidi, mie-mi place magazinul tau, si-mi plac mult si produsele, deja am inclus cateva dintre ele in liste T. Trecand prin magazinul tau, de la pagina 1 pana la 6, este vizibil efortul tau de a imbunatati calitatea fotografiilor, cat si realizarea lor in sine - fond, culoare, asocieri de elemente etc. Singura fotografie care mi s-a parut discutabila este aceasta www.breslo.ro/Product/Cercei--I-read-in-Cosmo-din-Colectia--Stones-and-Stories_403728 In rest, cel putin cele de pe prima si-a doua pagina, imi plac foarte mult. Succes pe mai departe!!!
24.08.2011, 22:53:01
CinnamonClovesO, da, imi place mult poza asta: www.breslo.ro/Product/Colier-Memoriile-unei-gheise-din-Colectia--Oriental-touch_423421 si chiar se vede o diferenta.
25.08.2011, 20:51:25
Nu mai ramane decat sa refaci cateva poze mai vechi si keep up the good work :)