Forum: Orice altceva Un obiect handmade,un animalut fericit

• Murmu
    Murmu

Buna everyone!! Vin cu acest subiect in vederea unui ajutor solidar, asadar: eu am de apropae jumatate de an un blog de creatii handmade adunate de la diversi artizani binevoitori ce si-au donat una (2,3,etc) din creatii pentru a ajuta asociatiile pentru protectia animalelor din Cluj (NUCA, Trei Frati Patati). Cu timpul am adunat destule si le-am vandut la diferite targuri handmade iar banii stransi au fost folositi pentru mancare si tratamente veterinare pentru animalute. Acum am primit la randul meu un mesaj de ajutorare de la fetele ce detin Asociatia Trei frati patati din Turda ce vor tine duminica, 19 iunie in parcarea de la Polus un targ de adoptii unde se vor vinde si creatii handmade, iar banii de pe urma vanzarilor vor fi folositi bineinteles pentru hrana, tratamente, adaposturi. Asociatia nu are nici un fond, fetele menajandul numai din donatii si oamenii sufletisti. So, daca aveti un obiect handmade (sau cate doriti) de donat puteti lua legatura cu mine si fiti sigure ca acest gest va multumii niste sufletele necuvantatoare. Multumesc frumos!!

13.06.2011, 22:50:41
  • user21
    user21

nu se doneaza si mancare?

14.06.2011, 13:39:56
  • Murmu
    Murmu

Sigur ca da!! orice e binevenit!! Daca ai mancare de donat o poti aduce la targ duminica in parcarea Polus!!

14.06.2011, 14:14:00