Forum: Feedback pentru magazinul tau Un pic de feedback, daca se poate!

  • LuAndy
    LuAndy

    Bună,

    Am deschis magazinul de foarte de curând şi m-ar ajuta mult să ştiu care sunt parerile voastre despre magazin, despre produse şi... în general.

    M-am prins deja că fotografiile cu fond închis nu au fost o idee atât de bună. :)) Întrebarea mea este: e în regulă să fac fotografii noi produselor respective şi să le înlocuiesc pe cele vechi? nu încalc vreo regulă?

    Apoi... faptul că lumea intră şi se uită la produsele mele e semn bun, nu? Chiar dacă n-am primit nicio comandă incă (sunt conştientă că trebuie să am răbdare).

    Orice sugestie, părere, critică, idee, sfat sunt binevenite şi vă mulţumesc în avans.

    08.03.2013, 11:36:54
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

    Salut,

    Si eu am inlocuit poze unor produse mai vechi, de la inceput, care nu imi iesisera bine (inca mai am de inlocuit). Dar nu am repostat produsul, ci doar inlocuire de poze.
    imi plac foarte mult brosele tale de fetru, sunt foarte simpatice.

    O sugestie: incearca sa nu mai incarci poze atat de mici, pentru ca detaliile devin neclare din cauza rezolutiei proaste.

    Succes!

    08.03.2013, 12:34:39
  • LuAndy
    LuAndy

    Mulţumesc frumos pentru răspuns şi pentru sugestie. Cred că mai am un pic de citit despre cum se fac poze bune, bune. :))

    Mult succes şi ţie!

    08.03.2013, 12:52:21
  • DanaDesign
    DanaDesign

    Buna LuAndy!

    Si mie imi plac brosele din fetru si cele cu multe petale. Iti sugerez doar sa renunti la cele din satin cu nasturii aceia:( si sa te concentrezi pe cele din fetru cat mai fistichii si cat mai viu colorate. Iti ies f bine!!!! Poti sa faci decoratii si pentru pomul de Craciun din fetru :))
    Succes!

    10.03.2013, 20:48:27
  • LuAndy
    LuAndy

    Bună DanaDesign!

    Mulţumesc pentru părere şi pentru sugestie.

    Succes şi ţie!

    11.03.2013, 20:34:08
  • Scufitadinpadure
    Scufitadinpadure

    Buna LuAndy,

    Nu cred ca e nici o regula in legatura cu repostarea, iti face mai multe vizualizari. Brosele sunt mega cute, dar pozele sunt parca putin neclare. Eu iti sugerez sa faci pozele intr-o zi insorita, intr-o camera cu perdele. Lumina filtrata prin perdele sa nu cada direct pe produs, faci pozele mai la umbra putin. Nu stiu care ar fi sfatul unui fotograf profesional, dar mie asa imi ies cel mai bine. Incearca diferite unghiuri, nu numai portrete deschise, frontale.
    Mai apoi, eu as evita materialul textil pe care il folosesti ca fundal, se vede clar textura. Cred ca cele mai bune magazine de pe breslo toate au un lucru in comun: un fundal clean care poate fi lemn alb sau crem, hartie alba sau crem, carton alb samd.
    Um, sper ca sugestiile mele ti se par constructive :). Best of luck!

    18.03.2013, 13:34:25
  • LuAndy
    LuAndy

    Buna Scufitadinpadure,

    Multumesc frumos ca ti-ai rupt din timp sa imi dai un pic de feedback, sugestiile tale sunt intr-adevar constuctive, chiar ma gandeam zilele astea sa incep sa folosesc un carton alb ca fundal.

    In rest, nu am decat sa astept niste zile insorite (ca un facut, soarele dispare cand ma pun eu sa fac poze :)) ).

    Multumesc inca o data, multa inspiratie si succes!

    18.03.2013, 13:52:41
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    In legatura cu repostarea: doar inlocuirea pozelor nu este o problema. Doar repostarea completa a produsului (ca si cum a lista un produs nou) nu este permisa pe Breslo.

    Eu am observat ca pozele cele mai bune ies, din contra, in zile innorate. Atunci lumina este mai difuza si nu se creeaza umbre. Intr-o zi innorata poti face pozele direct la geam, fara perdele.

    18.03.2013, 15:15:45
  • Scufitadinpadure
    Scufitadinpadure

    CinnamonCloves, cred ca depinde si de aparat, al meu nu se descurca nicidecum pe vreme innorata si chiar si pozele insorite sunt parca prafuite.
    In orice caz, nu stiam ca nu e voie sa repostezi. Dar cand vinzi un produs e in regula sa il repostezi cand il ai din nou pe stoc?

    18.03.2013, 19:16:09
  • teopato
    teopato

    Cred ca super este cuvatul potrivit pentru ceea ce faci tu:) Mult succes!

    20.03.2013, 11:38:48
  • LuAndy
    LuAndy

    @teopato - mulţumesc frumos, mult succes şi ţie. Meriţi!
    @CinnamonCloves - mulţumesc pentru lămuririle în ceea ce priveşte repostarea.
    @Scufitadinpadure şi CinnamonCloves: am ajuns la concluzia ca, oricare ar fi vremea de afară şi lumina, tot nu ies pozele cum trebuie în cazul meu. :( Mai mult decât orice cred ca am nevoie de un aparat foto un pic mai bun. Vă mulţumesc pentru sfaturi încă o dată.

    20.03.2013, 20:13:13
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

    @Scufita din padure - daca a fost vandut, trebuie inlocuit stocul din 0 in 1 si reapare din nou in magazin. Listarea unui produs nou nu e permisa decat daca e un produs...nou. ;-) Orice fel de relistare (=crearea unui produs nou identic cu unul existent sau listat in trecutul apropiat, nu e vorba de schimbarea de stoc, poze, descriere etc la un produs existent) nu e permisa.

    20.03.2013, 22:58:27
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

    Am o intrebare legate de repostare.
    Am transformat cateva pandantive ramase de la martisoare in coliere (respectiv le-am pus pe un lantic). Cum procedez? modific textul si pozele pe anuntul produsului existent sau repostez ca si produs nou?

    22.03.2013, 09:52:32
  • Scufitadinpadure
    Scufitadinpadure

    LuAndy, ador ultimele tale creatii, sunt adorabile!

    11.04.2013, 22:58:42
  • Scufitadinpadure
    Scufitadinpadure

    Si pozele sunt foarte profi

    11.04.2013, 22:58:55
  • LuAndy
    LuAndy

    Multumesc, Scufitadinpadure! Termenul potrivit pentru poze ar fi "foarte muncite", dar ma bucur mult ca par profi din afara!

    15.04.2013, 13:02:41
  • Kantha
    Kantha

    As dori sa stiu si eu, va rog mult, PFA-ul sau alta forma juridical este obligatorie pt a vinde pe Breslo? Eu am PFA deschis de 1 an insa trebuie sa mai adaug ceva coduri CAEN. Ce coduri CAEN sunt necesare daca confectionez obiecte hand made inclusiv bijuterii si doresc sa le vand via Breslo si internet in general? Multumesc frumos!

    01.05.2013, 11:32:38