Forum: Suport Breslo Unde gasesc produsul promovat prin campaniile publicitare?
Jolly.NeedleSalut!
15.01.2013, 14:40:35
Am cumparat campanii publicitare pt a promova niste produse dar nu gasesc zona unde ar fi trebuit sa apara. De exemplu, azi ar trebui sa fie "prima pagina- coloana stanga". Am luat intreg meniul si m-am plimbat pe toate link-urile site-ului dar nu gasesc. La o campanie anterioara ar fi trebuit sa apara pe forum in coloana dreapta dar nu am prins niciodata de-a lungul zilei un moment in care sa-mi vad produsul postat acolo.
Pe de alta parte sunt constienta ca nu sunt singura persoana care cumpara campanii publicitare ceea ce imi creeaza o mare dilema: am oare siguranta ca intr-adevar produsul meu apare acolo unde trebuie si ca statisticile nu sunt masluite?
Lista de campanii spune ca sunt 32-36 casute disponibile/zi dar pe forum de exemplu nu vad mai mult de 2 casute cu produse promovate care raman aceleasi intreaga zi. Este posibil ca browser-ul sa fie de vina (firefox)?
Multumesc!
ramonaignatBuna,
15.01.2013, 14:57:19
eu vad un produs de la tine pe prima pagina. :)
Apare sub galerie, la sectiunea PRODUSE SPONSORIZATE dar fiind produse de la mai multi vanzatori, produsul tau nu va sta in permanenta pe prima pagina. Ele apar rotativ pe prima pagina.
Jolly.NeedleDeci sa nu iau de bun "dreapta/stanga" din descrierea campaniei :)))))
15.01.2013, 15:10:32
Acum am vazut si eu, nu mi-a trecut prin cap sa ma uit si pe orizontala, eu tot urmaream marginile :))
Multumesc Ramona!
ramonaignatSchimbarea este facuta de putin timp, inainte apareau intr-adevar cum scrie la campanie...era o coloana in partea stanga a paginii.
15.01.2013, 15:23:55
Succes si vanzari multe !
Handmadewithlove.by.MDaca tot e vorba de campanii publicitare am si eu o nelamurire.
15.01.2013, 15:45:16
Prima pagina - Coloana stanga
3 Breslei
3 campanii active / magazin
1 campanii / zi / magazin
32 casute disponibile / zi
Deci produsul ar trebui sa fie promovat timp de 3 zile? Sau inteleg eu gresit? Pentru ca am cumparat acest spatiu publicitar si campania a durat doar 1 zi....N-am inteles eu bine?
Handmadewithlove.by.MEu intreb,eu raspund :)) Am vazut acm ca produsul meu urmeaza sa fie promovat maine,probabil pentru ca e un numar mare de produse promovate ele sunt impartite pe zile.
15.01.2013, 15:47:37
CinnamonCloves@Jolly Needle: fiecare pagina (forum / cautare / prima pagina) are un nr. fix de casute. In aceste casuta sunt afisate produsele sponsorizate prin rotatie. De accea, e posibil ca la o anumita incarcare a primei pagini de ex. sa nu apara produsul tau. Trebuie sa dai Refresh de cateva ori, la fiecare incarcare noua a paginii se afiseaza alte produse sponsorizate, aleator. Pe prima pagina nr. maxim de produse este 32, ca sa existe o vizibilitate buna pentru toata lumea / toate produsele.
15.01.2013, 22:26:50
Pe prima pagina produsele sponsorizate apar pe un rand, nu pe coloana de cand s-a facut update la prima pagina.
@Handmadewithlove:
Vineri, 11.01 la ora 10:00:15 breslo a scris
Buna,
- 3 campanii active / magazin = nu poti sa cumperi mai mult de 3 campanii odata, ca sa nu ocupi tot spatiul.
- 1 campanie/zi/magazin = in fiecare zi ruleaza cate o singura campanie. nu o sa apari niciodata pe prima pagina cu 2 produse sponsorizate simultan.
- 32 casute/zi = max 32 de oameni pot cumpara campanii in ziua aia. produsele lor vor fi afisate alternativ pe prima pagina.
www.breslo.ro/Forum/Nedumerire_topic_10102
Pentru ca durata unei camparii este de o zi = 24 h, nu poti cumpara o campanie pentru ziua in curs, cel mai devreme pentru ziua urmatoare.
Handmadewithlove.by.MYeap,am inteles! Mercic CinnamonCloves!
15.01.2013, 23:31:07
ciuhatExplicatia de la sectiunea de promovare este foarte alambicata si se intelege orice numai ce trebuie nu .
16.01.2013, 09:24:58
Si eu am inteles cu totul si cu totul altceva . Am cerut lamuriri si mi s-a explicat - atunci am inteles . Cred ca textul ar trebui facut putin mai clar .
pozitie site pozitie produs pe pagina breslei/zi nr.produse afizate
Campanie prima pagina coloana stanga ? 3 *un produs cu afisare permanenta , SAU *doua produse cu afisare alternativa
Campanie cautare coloana stanga jos 2
Campanie forum coloana dreapta jos 1
NOTA :
* campaniile sunt zilnice
* intr-o zi se poate achizitiona o singura campanie sau mai multe ( maxim 3 ) diferite .
ciuhatNu am stiut ca mi se va incadra asa aiurea textul si nu pot sa il sterg asa ca am refacut explicatia de mai inainte intr-o forma mai simpla astfel :
16.01.2013, 09:44:12
pozitie site pozitie produs pe pagina breslei/zi
Campanie prima pagina coloana stanga ? 3
Campanie cautare coloana stanga jos 2
Campanie forum coloana dreapta jos 1
NOTA :
* campaniile sunt zilnice
* intr-o zi se poate achizitiona o singura campanie sau mai multe ( maxim 3 ) diferite .
* in fiecare campanie este mentionat un produs, ce va avea afisare permanenta SAU sunt mentionate doua produse ce vor avea afisare alternativa
ciuhat……………….........…pozitie site……………pozitie produs pe pagina…….…. breslei/zi
16.01.2013, 09:53:50
Campanie…………..prima pagina…….………randul 2…………………………...…………3
Campanie…………..cautare…………………. coloana stanga jos………………………..2
Campanie………….. forum…………………… coloana dreapta jos……………………….1