Forum: Suport Breslo Unde si cum inscriu un produs la giveaway?
EvutzaBuna!
10.12.2012, 16:20:23
Doresc sa lansez si eu un concurs de Craciun, premiile constand in mai multe produse delicioase preparate de mine si facand parte din colectia de sarbatoare.
Am vazut ca aceste concursuri de la utilizatori apar si pe pagina de facebook Breslo.
Intrebarea mea este Unde si cum procedez pentru a inscrie un produs la giveaway sau a lansa un concurs?
Multumesc mult si o zi cat mai frumoasa in continuare va doresc!
AlexidaHandmadeConcursul il lansezi pe pagina ta de facebook si doar trebuie sa postezi pe pagina Breslo un mesaj cu un link catre acel giveaway. Ei ii vor da share si il vor reposta pe pagina lor. asta am observat eu ca se face.
10.12.2012, 17:09:11
Evutza...pe pagina breslo, adica pe pagina facebook de breslo?..
10.12.2012, 17:59:18
Multumesc mult de raspuns, Alexida!
AlexidaHandmadeDa pe pagina lor de Facebook, il postezi pe pagina lor, ei iti vor vedea postarea si o vor reposta cu comentariile de rigoare! Daca intri pe pagina lor de Facebook, vei intelege despre ce este vorba!
10.12.2012, 18:37:31
Am participat la multe giveaway uri publicate pe pagina lor, daca faci unul, poate la al tau voi fi mai norocoasa...:)))
Evutza:)) multumesc mult, Alexida! :D
10.12.2012, 20:04:02
uuf.. am mult de lucru in ultima perioada, deci si faza cu concursul e in lucru inca..
Insa sper sa reusesc sa termin cat de curand si sa fac public si anuntul pentru concurs!
Si mult succes si spor in continuare! ;)
AlexidaHandmadeCu mare placere! Asemenea Si tie!
10.12.2012, 22:10:56