Forum: Suport Breslo upssss...

• woolandsilkart
    woolandsilkart

sunt in vacanta de 2 zile si totusi primesc comenzi, nu le pot vizualiza macar sa raspund cumparatorilor ca aceste comenzi teoretic nu sunt valide...rog ajutor!

19.12.2012, 01:28:39
  • foxyilina
    foxyilina

ciudat... eu nu-ti pot vedea produsele pentru ca magazinul tau este in vacanta. ma mir ca poti primi comenzi si ca altora le apar produsele tale si le pot comanda.

19.12.2012, 01:47:08
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Am intalnit diverse link-uri la produse cu stoc dar cand dadeam click pe magazin, imi arata ca era in vacanta.
    Din nefericire nu sunt lamurita in ce conditii aceste link-uri sunt inca valide, nu am fost atenta la traseul prin care am ajuns pe acele link-uri.
    Daca mai patrsc, voi baga laa cap si poate deslusim misterul!

In orice caz este frustrant sa primesti comenzi in timp ce ai magazinul in vacanta si nu ai nici o posibilitate de a lamuri chestiunea.

19.12.2012, 05:44:36
  • woolandsilkart
    woolandsilkart

este tare adevarat...dar pana una alta tocmai mi.a intrat o alta comanda...macar de as vedea cumparatorul sa.l pot anunta ca este o comanda in van...

19.12.2012, 09:43:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ia legatura cu echipa Breslo (mail la [email protected] sau mesaj aici la breslo.breslo.ro), oricum nu e normal sa primesti comenzi in timp ce esti in vacanta...
    asta e si ideea cu magazinul in modul de vacanta....

20.12.2012, 05:04:07