Forum: Bug-uri Urmarire galerii

  • mssdelilah
    mssdelilah

    Faceti ceva cu galeriile, imi este aproape imposibil sa imi urmaresc produsele prin galerii. Dupa ce alerg dupa ele sa le gasesc, se incarca ingrozitor de greu!

    04.12.2014, 09:12:22
  • AndiBede
    AndiBede

    mssdelilah, scuze că-s așa de noob, dar de când cu schimbarea site-ului eu nu-mi dau seama unde se găsesc galeriile. Pentru forum bag direct adresa breslo.ro/forum, dar pentru galerii habar nu am care-i link-ul static. Pentru că nu mai există butoane pentru forum și galerii și nu intram suficient de des la galerii încât să-mi fac un bookmark. Tu cum găsești galeriile? Mersi.

    09.12.2014, 13:53:06
  • VonDenElben
    VonDenElben

    breslo.ro/gallery sau breslo.ro/treasury functioneaza ; ambele redirectioneaza la galerii , sau dai click pe prima pagina la "vezi toate galeriile" , de acolo gaseti "creeaza" & stuff

    09.12.2014, 14:15:57
  • AndiBede
    AndiBede

    Mulțumesc VonDenElben, nu știam că-i în engleză, mi se pare foarte amuzant. Am încercat toate combinațiile în română. E bine de știut până revin butoanele pe orice pagină a Breslo.

    09.12.2014, 19:40:38
  • mssdelilah
    mssdelilah

    AndiBede, si cand vei ajunge sa vrei sa rasfoiesti galeriile...iti va trebui rabdare...si mai ales, pc performant
    Al meu ingheata tot, cateva zeci de secunde, pana se incarca "toate galeriile".
    Ar fi util si frumos ca atunci cand suntem anuntati ca avem produse selectate la galerie, link-ul sa duca direct acolo, nu intr-un iures in care intzepeneste calculatorul... cu toate ca nu este tocmai o rasnita!
    Multam in avans celor ce au in grija (si) treaba asta!

    10.12.2014, 00:01:35
  • Breslo
    Breslo

    La Galerii poti ajunge de pe Prima pagina, dand click pe "Vezi toate Galeriile, de sub "Produse selectionate cu atentie"

    Se va rezolva in curand si trimiterea catre o anumita Galerie.

    Va multumim pentru Feedback, vom face tot posibilul sa tinem cont de toate sugestiile voastre.

    Va rugam sa ne scrieti direct pe [email protected] daca aveti de semnalat erori sau neconcordante, pentru a fi siguri ca vor fi vazute in timp util.

    Va invitam in acest topic pentru a ne spune opiniile voastre despre noul sistem de Gestionare comenzi ce urmeaza sa fie implementat >> www.breslo.ro/Forum/noul-sistem-de-gestionare-comenzi-topic-15883

    Multumim inca o data, zi frumoasa!

    11.12.2014, 16:43:24