Forum: Suport Breslo Va rog Ajutor!
CurcubeuldinTineClujNapocaSe pare ca nu mai am vanzari pe Breslo de ceva vreme. Nu stiu care e cauza. Slava Domnului ca la targuri merge bine treaba, lumea apreciaza mult produsele noastre si sunt foarte incantati.
04.10.2011, 14:31:49
Acum va rog sa imi oferiti cateva sugestii, oare ce sa fac, sa ma ocup mai mult de blog? Oare este mai buna promovarea facuta pe blog? Daca da, va rog sa ma instiintati cu cateva tutoriale sau lectii despre cum sa iti promovezi blog-ul si cum sa ti-l aranjezi astfel incat sa arate simplu dar eficient.
Multumiri mari!
CurcubeuldinTineClujNapocaV-as mai ruga si sa trageti o privire la mine in magazin sa vedeti daca exista si pe acolo eventuale nereguli legate de pret, sau altceva.
04.10.2011, 14:33:03
Multumiri
LiveMie nu-mi pare nimic în neregulă. E doar o perioadă mai slăbuţă pe Breslo, atâta tot.
04.10.2011, 17:07:58
gemsgemsSi asta poate pentru ca au avut oamenii altele pe care sa dea banii... vara toti pleaca in concediu. :P Cel putin asta sper ca este motivul. :D
04.10.2011, 17:24:15
Mie imi plac FOARTE mult lucrusoarele tale. Mai ales pentru ca ZOMG STEAMPUNK! :)) M-a luat si pe mine "boala" asta de curand.
Eu una am vandut mai mult pe FB de cand m-am reapucat de bijuterit.
Spor! :)