Forum: Orice altceva Vanzari produse.

  • GyaDesign
    GyaDesign

    Va salut dragi Breslasi,
    Am si eu o nelamurire:dintre produsele expuse in magazinul meu,am vandut o parte ,dar nu prin intermediul Breslo.In acest caz,cum pot aparea produsele mele ca "vandute",in sectiunea VANZARI din partea de sus a paginii mele?
    Poate e o intrebare aberanta,dar chiar nu stiu cum se procedeaza.Va rog lamuriti-ma.Multumesc!

    27.02.2014, 09:13:24
  • daisy.furnituri
    daisy.furnituri

    Nu se poate :( Acolo apar doar produsele vandute pe Breslo.

    Poti sa faci un "folder" (categorie) Vandute si sa le pui acolo, dar sa scrii la descriere ca sunt vandute si eventual daca poti sa le refaci sau nu la comanda.

    Sau sa rogi o prietena sa ti le cumpere fictiv :) Nu stiu cat de corect este, dar doar asa o sa apara acolo.

    27.02.2014, 10:16:58
  • mielena
    mielena

    Din cate am inteles eu, breslo este o platforma care "gireaza" pentru eligibilitatea membrilor săi şi a tranzacţiilor efectuate uzitând platforma, prin mecanismul de feed-back pus la dispoziţie. Calitatea portofoliul unui vânzator poate fi verificată şi prin intermediul părerilor cumpărătorilor, iar seriozitatea unui cumpărător poate fi probată tot aici.
    Si eu am fost în situaţia descrisă de tine şi "am rugat o prietenă" să mă ajute cu un cont fantomă prin care cumpăram practic eu de la mine, ceea ce vindeam indirect. Între timp am înţeles că nu este corect, mai ales că îmi dădeam şi feed-back-uri pozitive, fară a suferi neapărat de narcisism...:)
    O altă variantă pentru gestionarea situaţiei descrise de tine ar fi să laşi produsele disponibile în magazinul tau cu nota "Vandut- Disponibil la comandă" sau ceva similar.

    27.02.2014, 10:19:32
  • GyaDesign
    GyaDesign

    Va multumesc mult pentru indicatii.Va pup!

    28.02.2014, 10:24:53
  • gretysimonica
    gretysimonica

    O solutie corecta ar fi ca, atunci cand ti se solicita un produs, sa rogi clienta sa-ti faca comanda pe acel produs ca sa-ti poata oferi un feedback. Mentionezi comanda ca trimisa si intra in "vandute". Asa ai si fb pe bune.

    In privinta vanzarilor am si eu o recomandare pt cele nou venite: e inflatie de brose, coliere, caciuli, etc, produse mici care de regula se vand greu datorita taxei de livrare, adesea egala sau chiar mai mare decat produsul insusi.O solutie ar fi sa le includeti in seturi, sau - de exemplu - o brosa inclusa intr-o bluzita. Problema e ca adesea, la crosetate unde activez eu mai mult, intra cate odata 5-6 imagini cu aceeasi floare (brosa) care difera doar prin culoare, si acolo zac multa vreme impingand produse mai mari (care necesita timp mai lung de executie) pe paginile urmatoare...Deci e bine de corelat pretul cu taxele de livrare pe care posta le tot creste... Asta ca sa aveti vanzari...

    25.04.2014, 13:28:30