Forum: Feedback pentru magazinul tau vreau si eu un feedback

• LaurisB
    LaurisB

Sunt noua pe Breslo si sunt curioasa ce parere au ceilalti despre produsele pe care le am in magazin....deocamdata nu am primit feedback-ul de la singurul produs vandut, pentru ca pachetul este pe drum.
    Observ ca lumea imi vizioneaza produsele....dar asta nu inseamna neaparat ca le si plac... Asa ca va rog spuneti-mi ce parere aveti despre magazinul meu.
    Pe curand!
    Laura

11.10.2011, 14:20:36
  • LaurisB
    LaurisB

Cineva!!!!! Nimeni????

11.10.2011, 14:50:24
  • LovelyLady
    LovelyLady

Buna! Bine ai venit!

Am vazut un colier de-al tau printr-o colectie, deci in mod clar au fost observate produsele tale ;)

Colectiile le poti vedea scriind /treasury dupa adresa breslo.ro (nu am idee de ce nu e vizibil undeva pe site)

Mie una imi plac produsele tale mai ales ca au si culori vii si sunt muncite.

Sa ai mult succes!!

12.10.2011, 17:02:19
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Lauris, ai poze foarte bune si o imagine consistenta a magazinului, imi place. Apreciez si ca nu exista comanda minima. :)

Ca sa te profilezi si mai bine eu as zice sa insisti pe descrieri, incearca sa le personalizezi cat mai mult. Pentru asta anky mi se pare un exemplu foarte bun, descrierile ei au un farmec aparte: www.breslo.ro/Product/Brosa-Mia-as-a-cool-geek_432181.

In rest, trebuie mereu sa postezi ceva nou si in magazin sa fie multe produse (disponibile!) pentru ca evtl. clienti sa aiba de unde alege.

PS: galeriile de care vorbeste LovelyLady se gasesc asa:
    1. link direct: www.breslo.ro/Treasury
    2. de pe prima pagina: Cumpara>Galerii
    3. de pe orice alta pagina: "Galerii" in stanga jos in bara gri.

12.10.2011, 20:22:52
  • florinalung
    florinalung

Cum putem sa realizam colectii ?

12.10.2011, 22:36:04
  • LaurisB
    LaurisB

Buna si bine v-am gasit!
    Va multumesc tare mult ca mi-ati raspuns. Credeam ca nu sunt pe placul nimanui de nu imi raspunde nimeni:))
    Am avut si prima comanda...Coletul a ajuns cu bine si ma simt tare bine dupa mesajul cu multumiri pe care l-am primit. Nu-mi mai incap in piele de fericire!!!:D:D
    Va multumesc inca o data pentru sugestii.

Pe curand!
    Lauris

13.10.2011, 08:37:37
  • LaurisB
    LaurisB

Am uitat sa scriu mai sus..:) Mie una nu imi place comanda minima... Daca clientului ii convine sa plateasca transportul chiar si pentru un produs ce costa 1 leu, de ce sa il impiedic eu? E alegerea lui. Eu asa consider.
    Din cate am inteles nici nu e prea legala chestia cu "comanda minima".
    Oricum fiecare isi stabileste politica magazinului dupa cum crede de cuvinta.

De galerii am aflat si eu, intr-un tarziu ce-i drept, pentru ca nu stiam unde sa intru. Am vazut produsele mele selectate si le multumesc mult tuturor celor ce m-au selectat.

O zi buna va doresc!

Pe curand!
    Lauris

13.10.2011, 08:44:49
  • carla69
    carla69

Mie imi plac mult produsele tale si prezentarea.Spor la vanzari iti doresc!

13.10.2011, 22:01:37
  • LaurisB
    LaurisB

Multumesc mult!

14.10.2011, 11:49:37