Forum: Orice altceva Vreau un DRACO DACIC de purtat la gat!!

• hobbytools
    hobbytools

Stimate Doamne / Stimati Domni.
    Sunt foarte interesat de un DRACO DACIC de purtat la gat sub forma de medalion.

-il vreau numai din argint masiv
    -de dimensiune relativ mica pana in 3 cm lungime
    -detaliile sunt importante

Imi doresc de mult un astfel de medalion din pura dragoste pentru stramosii mei.

Cei care se incumeta sa produca un asfel de reper sunt rugati sa-mi faca o oferta prin mesageria breslo.

Cu respect,
    Georgian Cimpoeru

03.01.2012, 22:29:48
  • carla69
    carla69

Puteti incerca la acest magazin,fac furnituri proprii
    www.breslo.ro/Shop/PersonalitySupplier

03.01.2012, 22:50:20
  • issa
    issa

sau aici www.breslo.ro/Shop/mycreations

04.01.2012, 00:23:09
  • Mascha
    Mascha

Buna seara.

Imi aduc aminte cum aproximativ acum 2 ani {sau sa fi fost 3? } eram pe breslo cand s-a postat o noua bijuterie care m-a uimit nespus : era o pereche de cercei din lut inspirati de tablitele gasite la Tartaria...Era prima oara cand pe breslo aparea ceva inspirat in mod direct de cultura dacica. Ulterior in acel magazin am descoperit mai multe accesorii si chiar si un tablou cu teme dacice {chiar dragonul lup dac}.

Magazinul respectiv este acum inchis pe breslo : www.breslo.ro/Shop/Dacian-Moon

Insa artizana si creatiile ei pot fi gasite cu usurinta.

Nu am intrat de ceva vreme pe forum si zilele acestea cand am intrat din pacate in legatura cu o problema, mi-a facut o deosebita placere sa descopar thread-ul initiat de dumneavoastra si pasiunea pentru stramosii nostri. Si eu sunt mereu in cautare de orice opera de arta care sa evoce cultura daca, insa cel putin pe breslo oferta este acum aproape inexistenta :(

@carla & issa : multumesc pentru link-uri, nu prezinta genul de creatii handmade care ma intereseaza pe mine in mod special insa in lipsa de altceva ma voi gandi la acesti artisti pentru o amuleta personalizata.

O seara de Gerar sclipitoare,
    mascha.

04.01.2012, 21:01:06
  • PersonalitySupplier
    PersonalitySupplier

Buna ziua,

Ma bucura nespus interesul aratat fata de trecutul nostru. Firma noastra se ocupa de mult timp cu acest gen de produse, inspirate din trecutul nostru istoric, fie ca e vorba de o replica a sabiei lui stefan cel mare sau replica unui kosson, coif sau falx dacic. Nu am postat pana acum astfel de produse , pt ca nu stiu exact in ce categorie le-as putea integra, ele fiind mai degraba suveniruri, nu bijuterii sau furnituri. Poate ca prin acest topic, conducerea breslo ar putea sa se gandeasca la o noua categorie gen " suveniruri " , unde sa putem expune produsele de altfel produse de noi. Si pana atunci eu am postat totusi un produs dacic, il gasiti aici : www.breslo.ro/Product/kosson-dacic_516645

Cu respect,
    Anamaria

05.01.2012, 10:42:43