Bine ai venit in magazinul meu! Fiind pasionata de frumos, lucrez cu grija si finisez atenta toate produsele.
Multumesc pentru vizita!
< class="list-group">
 • Plata

  Prefer plata ramburs prin Posta Romana, dar daca aveti alta optiune, o stabilim de comun acord.
 • Livrare

  Prefer livrarea prin Posta Romana, dar daca aveti alta optiune, o stabilim de comun acord.
  Costuri de transport
  Metoda livrare Cost livrare
  Posta Romana De la 0 LEI
  Ridicare personala 0 LEI
  Curier rapid pentru orase. Atentie, in mediul rural se percepe taxa suplimentara de catre curieri. De la 20 LEI
  Transfer bancar De la 0 LEI
  Ridicare personala in Botosani, zona Grivita - MALL. 0 LEI
  Prioripost - Posta Romana Rapida - livrare in 48 ore. De la 10 LEI
 • Rambursari si Schimburi

  Daca sunteti nemultumiti si doriti sa restituiti produsul,va rog sa ma contactati inainte de a-l returna sau de a-mi da feed back negativ (multumesc).In cazul returnarii produsului ,costul expeditiei dus-intors este suportat de client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul handmade.miha. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

  Telefon: 0731323191
  WhatsApp: 0731323191
  Email: [email protected]
 • handmade.miha a deschis magazinul Breslo pe 10.03.2017.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 06.03.2019