Activez si pe cele doua bloguri persoanale:
http://handmadecorner.blogspot.com/
http://noulconceptfaschion.blogspot.ro/
Pentru orice intrebare ma gasiti si pe e-mail : [email protected] sau la telefon: 0729336018

Va multumesc pentru vizita !
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: 15 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Posta Romana.

  Bijuteriile/Accesoriile se pot rezerva la cerere !
  In acest magazin NU EXISTA COMANDA MINIMA!

  Costurile de livrare prin Posta Română (colet intern cu plata ramburs) sunt urmatoarele:

  15 lei dacă valoarea comenzii este sub 350 lei
  0 lei dacă valoarea comenzii depășește 350 lei
 • Rambursari si Schimburi

  Aceasta rubrica este valabila doar in cazul bijuteriilor si accesoriilor care ajung la dvs. deteriorate din anumite cauze:neglijenta transport spre exemplu. Pana in prezent nu a fost cazul,ambalarea lor s-a realizat in mod profesional.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul ionelaangela. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • ionelaangela a deschis magazinul Breslo pe 22.02.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 27.01.2020