,,2 ALGE & IARBA DE GRAU" - BOMBE DE BAIE, SUPEREFERVESCENTE si SPUMANTE (detox & antiage)

30 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: bicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb alimentar, alge verzi (2 tipuri: Chlorella pulbere), iarba de grau pulbere, apa distilata, borax farmaceutic, tensida lichida, ulei de orez, uleiuri esentiale (Lamaie si Rozmarin), alge verzi taiate - pentru decor.

Efecte:
O astfel de baie (baie aromatica) are ca scop in principal: relaxarea organismului, deschiderea porilor si eliminarea toxinelor.
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR - inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante eficiente pentru piele. Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC - in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie sa fie efervescente.
BORAXUL - apare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).

Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
ALGELE VERZI - activ cosmetic: detoxifiant, hranitor, anti-age.
Capteaza/ absoarbe poluantii si metalele grele acumulate in piele si lupta impotriva mirosului neplacut al corpului; sunt alcalinizante si remineralizante; hranesc pielea prin sarurile minerale continute; regenereaza pielea (= clorofila continuta, stimuleaza sinteza de colagen si elastina, si in acelasi timp protejeaza fibrele de colagen si elastina deja existente, prevenind astfel imbatranirea pielii ; ingrijesc pielea matura si obosita si previn / repara ridurile mici si mari.
COMBINATIA DE ULEIURI ESENTIALE (Lamaie si Rozmarin) - are ca scop: detoxifierea pielii.
IARBA DE GRAU, PULBERE - este un agent de detoxifiere superior comparativ cu alte vegetale. Este un cumul de elemente necesare organismului. Literatura de specialitate, afirma urmatoarele efecte la nivelul pielii: curatarea excelenta a pielii (substantele nutritive a acesteia, se absorb prin aceasta), neutralizarea toxinelor si dezodorizarea corpului, vindecarea acneei, eczemelor si psoriazisului.
Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat. Nu greseaza pielea sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase.
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci sa ne infasuram direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.

Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: alge verzi, amidon de porumb alimentar, bicarbonat de sodiu alimentar, iarba de grau pulbere, sare de lamaie, tensida lichida, ulei esential de Lamaie, ulei esential de Rozmarin

Dimensiuni: 8 cm diametru
26 cm circumferinta
circa 300 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023