In vacanta! Magazinul kestii.trestii este in vacanta in perioada: 08.07.2023 - 30.04.2024.

7840 - Pasarea Phoenix / Bennu, pandantiv jasp ribbon sculptat, 53x33x13mm

Produsul va fi disponibil la intoarcerea Magazinului din Vacanta

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantiv, jasp ribbon sculptat, pasarea Phoenix / Benu, 53x33x13mm, in nuante de verde kaki, orificiu de prindere in partea superioara.
Produsul este cel din imagine.

"Pasarea Phoenix este cunoscuta din Orientul Mijlociu si indepartat pana la Mediterana si Europa, dar exista mentiuni despre o pasare similara si la nativii americani. Este o pasare de o frumusete neasemuita, care nu moare niciodata, ci se mistuie in flacari si renaste apoi din propria cenusa. Se spune ca Pasarea Phoenix originara ar fi aparut dintr-un ou de aur ce plutea pe apele Oceanului Primordial.
La egipteni ea este pasarea Bennu, asociata ciclului zilnic al soarelui si ciclului anual al cresterii apelor Nilului, de unde legatura sa cu regenerarea si viata.
Phoenixul evoca focul creator si distrugator din care se naste lumea si care ii va aduce sfarsitul. Simbolismul ei este legat de marile adevaruri ezoterice, reprezentand nemurirea spiritului si reincarnarea. In alchimie, ea este un simbol al transmutatiei alchimice, al renasterii magice prin initiere si al cresterii spirituale.
Pasarea Phoenix ne vorbeste despre puterea de a depasi fluctuatiile vietii noastre obisnuite, ne indeamna sa ne orientam catre cele spirituale si ne da speranta, inspiratie si putere regeneratoare atunci cand renuntam la vechiul mod de viata pentru a imbratisa unul nou, superior. Phoenixul ne poate ajuta si atunci cand trecem prin experiente emotionale devastatoare.
Ea este spiritul nostru, care se dezvolta in cursul evolutiei noastre personale si reprezinta renasterea acestuia pe un nivel superior. Atunci cand corpul fizic moare, spiritul incepe o noua existenta intr-o alta lume, non-fizica.
La chinezi, Feng Huang, “Pasarea Rosie", este unul din cele patru animale celeste. Ea putea fi incalecata numai de catre Nemuritori. Feng desemneaza pasarea mascul si Huang pe cea femela, fiind in legatura cu simbolul Yin-Yang, cele doua principii polare opuse care guverneaza intreaga manifestare.
Aceasta pasare este de asemenea un simbol al dragostei nemuritoare.
Esenta pozitiva a acestei creaturi se manifesta atunci cand cineva isi recunoaste si isi dezvolta latura feminina a naturii sale spirituale. Acea persoana isi urmeaza atunci vocea sa interioara si latura creatoare a vietii. Esenta sa negativa se manifesta atunci cand cineva isi neaga si isi reprima aceasta latura a sufletului sau, rezultand astfel deviatii de comportament si alienare.
Pasarea Phoenix este in crestinism o pasare sacra, simbol al reinvierii si emblema a Arhanghelului Mihail. Regasim reflectari ale acestui mit si in unele traditii populare. Astfel, Pasarea Maiastra din basmele romanesti este uimitor de asemanatoare cu Pasarea Simorgh a persanilor, care simboliza intelepciunea divina si perfectiunea umana."
Sursa:

Inainte de plasarea comenzii, va rugam sa cititi cu atentie politica magazinului!


Tip produs: Materiale

Materiale: ribbon jasper

Dimensiuni: vezi descrierea

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 7 LEI
Ridicare personala, L-J 7.30-13.30, V 7.30-12.30, metrou Gara de Nord, iesire spre hotel Ibis: 0 LEI
Fan Courier - taxa de livrare este achitata de catre cumparator la sosirea coletului, produsele vor fi achitate in avans in cont bancar: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Superbe. Nicaieri nu am găsit bijuterii din sticla lampwork mai spectaculoase și mai de calitate ca în magazinul dvs ! Adevărați artiști cine le lucrează.

    02.08.2022

  • Superbe !

    02.08.2022

  • Superbe ! Turcoaicele din seriale poarta acest gen de cercei , pietre rotunde și cât mai mari , cercei supradimensionați .

    Anonim | 02.08.2022

  • Superbe !

    Anonim | 14.01.2022

  • Superbe !

    Anonim | 13.01.2022