A Mystic Blue (195)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Se spune că în fața marilor descoperiri, inventatorii aveau o reacție aproape infantilă: începeau să râdă!
Si este adevărat: râsul sincer, cui poftă, ca al unui copil deriva din simplitatea lucrului descoperit, care avea de multe ori ani și ani de cercercetări în spate.
Setul pe care vi-l prezint acum este un set revoltător de simplu: câteva mărgele, câteva bucăți de lanț și accesorii metalice minimale. Numai că această simplitate ascunde în ea un mesaj mistic legat de vibrația curentului subtil Indigo și raporturile acestuia cu spiritualitatea, căutarea Adevărului Absolut (numit în termeni subtili "Adevărul Ultim")
Este culoarea neînfricatului căutător călăuzit de intuiție spre nemărginirea infinitului.
Este culoarea care exprimă elevarea, compasiunea superioară de origine Divină și mai ales accesul direct spre înțelepciune.
In poze setul este prezentat cu două tipuri de pandantive. Clienta poate alege price variantă doreste. (inclusiv ambele)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox, Lantisoare placate cu argint, Margele Twist acril tip Lapis, Sferice acril 12 si 10mm, Sferice acril 12x10mm, baza pandantiv Zamac argintat

Dimensiuni: Colier lung: 88-94 cm / 32 grame
Cerceii: 7 cm / 3+3 grame
Pandantivul (clienta poate alege tipul din poze)

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023