Agate albe (098)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Iată un set realizat cu Agate albe în asociere cu Coral alb poros, compus dintr-un colier pe lanț, de lungime medie (62 cm) și o pereche adecvată de cercei. Clienta va primi cadou și o brățară vintage restaurată.
Foarte puțin folosit în arta bijuteriilor handmade, Coralul alb folosit în acest set sub forma de sfere de 8mm montate între două rondele fațetate de Agate albe, are adânci legături cu istoria pietrelor semiprețioase și mai ales cu astrologia și medicina Ayurvedica.
Prin aportul său subtil, completează și amplifică beneficiile aduse de Agatele albe prin inducerea calmului, sublimând stările de agitație, stressul si fricile, ajutând ființa și la mărirea capacității personale de comunicare.
Agatele albe, la rândul lor, armonizează energiile Yin și Yang, aducând claritate și stabilitate în gandire, echilibrând corpul fizic prin armonizarea planului mental și cel emoțional.
Atât Agatele albe cât și Coralul alb, sunt încadrate de cristalo-terapeuți în categoria cristalelor tămăduitoare prin folosirea marelui Curent Universal Subtil Alb strălucitor (cu toate beneficiile acestui puternic mare curent subtil universal)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice inox, Agate albe 20x8mm, Agate albe rondele 8x4mm, Coral alb sferic 8mm

Dimensiuni: Colier: 62 cm/ 40 grame
Cercei: 6 cm / 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023