Agate & Carneol (061)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Agatele negre folosite sunt de fapt Calcedonii negre și sunt în strânsă legătură cu chakra primară Muladhara responsabilă și cu protecția noastră fizică. (Agatele negre naturale au si niște dungulițe paralele, albe...)
In Plan spiritual Agatele negre au un rol esențial în reglarea emoțiilor grosiere (blocarea invidiei, furiei, fricii, urii, geloziei) a căror vibrații blochează ascensiunea curata a energiei din Chakra bazală spre chakrele superioare. Nu poți avea o minte liberă de încorsetările lumești, care să poată accesa sferele înalte de conștiință. Agatele negre ne leagă de vibrațiile existențiale corecte ale energiilor telurice, fără a genera atașamente. Or, atașamentul este unul din atributele individuale care blochează calea spre evoluția spirituală.
Carneolul, piatăa de referință pentru aceeași chakra (Muladhara) activează și echilibrează focul sacru, purifică sângele, crește vitalitatea fizica, controlează excesele sexualității (aberațiile sexuale ), înlătură în general toate gândurile care ne pot tulbura meditația, rugăciunea.
Rolul major al Carneolului derivă și din faptul că ne ajută să atenuăm posesivitatea, una dintre marile bariere în calea propășirii nostre spirituale.
Împreuna, cele două cristale, se potențează reciproc și dau setului energii benefice sporite în calea noastră spre evoluția spirituală. Nu poți vorbi cu Dumnezeu fiind ancorat în problemele lumești.
Acestea au fost motivele pentru care am inclus acest set în colecția de bijuterii cu tematică religioasă.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice din alama, Agate negre de 8mm, Carneol 8mm

Dimensiuni: Colier: 60 cm / 39 grame
Baza pandantiv pentru caboshon 18 x 13 mm
Cercei: 6 cm/4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023