Agate de Foc (021)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


În lucrarile lor, Eason și Simmons descriau minunat această superbă piatră:
"Din punct de vedere istoric, Agata de Foc a fost folosită în alchimie, deoarece se credea că conține esența focului. În multe tradiții sacre divinităților de foc, acesta a încurajat adulții timizi și copiii timizi să vorbească și să nu fie ignorați sau agresați. Este o piatră a integrității, încurajând standarde ridicate de comportament în sine și în ceilalți și promovează pasiunea în dragoste și în viață.
Metafizic, Agata are o intensitate mai mică și vibrează la o frecvență mai lentă decât alte pietre, dar este considerată ca o influență stabilizatoare și întăritoare. Agatul de foc oferă o energie constantă, vibrantă, care stimulează pofta de a trăi. Trezește chakrele inferioare și aprinde focurile interioare ale Forței Vieții, creativității, sexualității și voinței. Acesta readuce în centrul atenției planul divin al scopului vieții cuiva și mărește plăcerile din viața de zi cu zi.
Iar Melody, Judy Hall ai Ahsian se refereau la valoarea spirituala a acestei pietre astfel:
(...)"Agatul de foc reprezintă flacăra spirituală a perfecțiunii absolute, risipind frica la cel mai profund nivel al ființei interioare. Se leagă de conștiința colectivă a unității vieții, încurajând contemplarea liniștită a experiențelor proprii de viață care duc la creștere spirituală și stabilitate interioară".
(...)"Agatul de foc aliniază corpul eteric cu fizicul, fundamentând și revitalizând schimbul de energii spirituale și fizice în interiorul sinelui. Fluxul și procesul acestui schimb sunt energizante atât pentru suflet, cât și pentru organism. Agata de foc deschide canalele creativității astfel încât inspirația divină să poată curge în activitățile și expresiile cuiva. "


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Aur, Agate 12 10 8 si 6mm

Dimensiuni: Colier pe lant: 80-85cm/69 grame
Bratara: 18-22 cm/ 14 grame
Cerceii: 6 cm/ 6+6 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023