Agate verzi (030)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cand m-am hotarat sa realizez o colectie bazata pe concordanta dintre pietre si zodii, am considerat sa vin cu propriile argumente si nu folosind multitudinea informationala de pe net. Este posibil deci, avand in vedere acest aspect, unele cliente sa ramana surprinse de alegerile mele care, prin descrieri, voi incerca sa le explic.
Mai intai am urmat o cale care are legatura cu mersul firesc al naturii suprapus cu mersul firesc al astrelor. Acest lucru se regaseste intr-o diagrama foarte practica (foto 2 - protejata de marcă, nu copiati) elaborata de o entitate amercana de specialitate care se ocupa de evaluarea cristalelor.
Urmariti cu atentie aceasta diagrama si veti intelege -spre exemplu, de ce am ales Agatele verzi pentru Taur.
Apoi, am tinut cont de caracteristicile fiecarei zodii si caracteristicile energeticii subtile ale pietrelor care sa corespunda unei anumite zodii.
In cazul nostru, putem spune ca Taurii sunt inainte de toate o zodie de Primavara, nascuti odata cu renasterea naturii. Din aceasta cauza multi Tauri iubesc padurile si mai ales gradinile (unii chiar iubesc gradinaritul)
Apoi, Taurilor le place muzica, sunt fiabili, indelung rabdatori, devotati unei cauze, responsabili si stabili ori, Agatele Verzi, corespund perfect acestui tip de semn zodiacal.
Conducatorul zodiei Taur este Venus, planeta iubirii, atractiei, frumusetii, creativitatii. Aceasta natura tandra va frace din Taur un excelent bucatar, gradinar, iubitor de arta.
Iata doar cateva aspecvte care corespund vibratiei Curentului subtil colorat Verde si Agatelor verzi!
Fiind un semn de Pamant, il face pa Taur o persoana superprotectoare (ca Agatele de altfel), conservator (asa cum stie natura sa se conserve) si sa aiba vederi asupra lumii bazata pe dragoste. (dar si spre bani, bogatie)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agate verzi de 8 6 si 4mm

Dimensiuni: Colier: 48 cm/ 30 grame
Pandantiv cu cabochon 18x13x8mm
Cercei: 4 cm/ 3+3 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023