Agenda lemn Creative idea


135 LEI145 LEI

Descriere

DESPRE PRODUS
Pachet cadou cu agenda cu coperti din lemn de fag si hartie recilata, impreuna cu un set penita, toc si sticluta cerneala. Agenda contine 80 de file, iar la finalizarea acestora se pot schimba la comanda.

In cazul in care se doresc anumite schimbari la produs, acestea se pot realiza in functie de diponibilitate. Lemnul este lacuit in doua straturi pentru rezistenta.

Cotorul este realizat cu laserul ce ii da senzatia de arc sau acordeon. acesta este foarte rezistent, insa se recomanda sa nu se aseze greutati pe ea.

Legatoria este realizata cu ata cerata ce nu se poate rupe. Agenda este foarte rezistenta la cazaturi sau la zgarieturi.

Unele produse reprezinta un efect in relief, din cauza unor materiale aplicate precum grundul sau alte accesorii.

Agendele pot aparea mai mici in poze, am rugamintea sa masurati cu o rigla inainte de a finaliza comanda.

Toate agendele vin impachetate la livrare.

De asemenea, se pot prelua comenzi personalizate de agende, pictate, imprimate, pirogravate sau in laser.

Exacutam si albume foto pentru ocazii speciale (nunti, botez, mot, etc) sau personale cu coperti din lemn, pe dimensiunile dorite de dumneavoastra, fie cu pagini imprimate pe carton special fotografic impermeabil, fie cu carton negru, cu spatiu pentru poze.

CALITATE
Fiecare agenda este unicata si este lucrata manual. Taietura lemnului este realizata la laser pentru o linie perfecta, smilgheruita si data cu lac de protectie pe baza de apa, de culori diferite. Acesta se poate uda, insa este recomandat sa nu fie lasat la umezeala, deoarece exista riscul de a se strica foile.
Pot exista mici imperfectiuni, insa acest lucru este dovada unei piese unice, creata manual.
Fiind piese manuale, cu elemente de finete, nu putem reproduce un alt produs 100% identic, insa elementele principale vor aparea fara nicio problema.

INTRETINERE SI GARANTIE
Recomandam evitarea expunerii la umezeala si la razele solare.

PLATA SI LIVRARE
Plata se face prin transfer bancar , cont ING sau BRD, iar livrarea produsului se face dupa plata, prin Curierat Rapid (20lei) sau Posta Romana(10 lei). Livrarea produsului se face intre 3-7 zile, iar sosirea la destinatie se face in ziua urmatoare dupa ce a fost transferat coletul (Curierat rapid).

****************************************************************Suntem deschisi catre orice colaborare, atat cu persoane fizice si juridice, pentru pachete corporatiste sau de orice natura. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati in privat sau pe adresa de mail [email protected]

LINKURI UTILE
Pentru mai multe modele va rog sa accesati pagina de facebook

sau instagram


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 14.05.2017 499 de vizualizari vandut si livrat de I.WooD.Be Disponibil la comanda (4 zile)

Dimensiuni
14.5x17.7x3

Materiale
hartie reciclata, lac pe gbaza de apa, lemn fag, reciclat, snur cerat

Feedback
  • Produsul este wow! Comanda a decurs lin, a ajuns a doua zi de la preluarea ei in stare perfecta. Cu siguranta si data viitoare! Succes!

    Anonim |  09.04.2018

  • Este un produs deosebit pe care îl recomand cu drag. Nu este o simplă agendă, e mai mult de atât.

    danacris81 |  24.03.2018

  • Foarte frumos si curat lucrata, ambalata cu grija si atentie la detalii. Multumesc!

    Anonim |  04.03.2018