100 LEI120 LEI

Agenda lemn Tree

DESPRE PRODUS
Agenda cu coperti din lemn de fag si hartie recilata. Contine 80 de file, iar la finalizarea acestora se pot schimba la comanda.

In cazul in care se doresc anumite schimbari la produs, acestea se pot realiza in functie de diponibilitate. Lemnul este lacuit in doua straturi pentru rezistenta.

Cotorul este realizat cu laserul ce ii da senzatia de arc sau acordeon. acesta este foarte rezistent, insa se recomanda sa nu se aseze greutati pe ea.

Legatoria este realizata cu ata cerata ce nu se poate rupe. Agenda este foarte rezistenta la cazaturi sau la zgarieturi.

Unele produse reprezinta un efect in relief, din cauza unor materiale aplicate precum grundul sau alte accesorii.

Agendele pot aparea mai mici in poze, am rugamintea sa masurati cu o rigla inainte de a finaliza comanda.

Toate agendele vin impachetate la livrare.

De asemenea, se pot prelua comenzi personalizate de agende, pictate, imprimate, pirogravate sau in laser.

Exacutam si albume foto pentru ocazii speciale (nunti, botez, mot, etc) sau personale cu coperti din lemn, pe dimensiunile dorite de dumneavoastra, fie cu pagini imprimate pe carton special fotografic impermeabil, fie cu carton negru, cu spatiu pentru poze.

CALITATE
Fiecare agenda este unicata si este lucrata manual. Taietura lemnului este realizata la laser pentru o linie perfecta, smilgheruita si data cu lac de protectie pe baza de apa, de culori diferite. Acesta se poate uda, insa este recomandat sa nu fie lasat la umezeala, deoarece exista riscul de a se strica foile.
Pot exista mici imperfectiuni, insa acest lucru este dovada unei piese unice, creata manual.
Fiind piese manuale, cu elemente de finete, nu putem reproduce un alt produs 100% identic, insa elementele principale vor aparea fara nicio problema.

INTRETINERE SI GARANTIE
Recomandam evitarea expunerii la umezeala si la razele solare.

PLATA SI LIVRARE
Plata se face prin transfer bancar , cont ING sau BRD, iar livrarea produsului se face dupa plata, prin Curierat Rapid (20lei) sau Posta Romana(10 lei). Livrarea produsului se face intre 3-7 zile, iar sosirea la destinatie se face in ziua urmatoare dupa ce a fost transferat coletul (Curierat rapid).

LINKURI UTILE
Pentru mai multe modele va rog sa accesati pagina de facebook

sau instagram


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 13.05.2017 2382 de vizualizari vandut si livrat de I.WooD.Be Disponibil la comanda (4 zile)

Dimensiuni
14.5x17.7x3

Materiale
hartie reciclata, lac pe gbaza de apa, lemn fag, reciclat, snur cerat

I.WooD.Be
Bucuresti

TRENDING
 • Produsul este wow! Comanda a decurs lin, a ajuns a doua zi de la preluarea ei in stare perfecta. Cu siguranta si data viitoare! Succes!

  Anonim |  09.04.2018

 • Este un produs deosebit pe care îl recomand cu drag. Nu este o simplă agendă, e mai mult de atât.

  danacris81 |  24.03.2018

 • Foarte frumos si curat lucrata, ambalata cu grija si atentie la detalii. Multumesc!

  Anonim |  04.03.2018

 • Wow, deosebit de frumos lucrata! Multumesc, I.WooD.Be! Am un feeling ca imi va purta noroc si imi va inspira cele mai frumoase idei :)

  cassandramelania |  28.02.2018

 • Agenda - un produs deosebit, calitate, imagine, mesaj! Multumesc tare mult, draga designer! Oroce produs am comandat , o fost de calitate!!! Mult succes in continuare!!

  doinazuchi |  17.01.2018