Agendă nedatată lucrată manual

120 LEI

Viața fiecaruia e plină de evenimente și de neprevăzut. Și ca să reușim să ne organizăm fiecare moment cu maximum de eficiență, o agendă este un obiect nelipsit de pe masa de lucru a fiecăruia. Însă, pentru că avem nevoie de un strop de frumusețe și artă în activitatea de zi cu zi, vă propunem o agendă personalizată, care va transforma fiecare moment organizatoric într-un act de desfătare prin frumos. 

Descriere, specificații și elemente de personalizare pentru agendă nedatată, lucrată manual:
Agenda personalizată este realizată manual, printr-o tehnica de vopsire dublă. Într-o primă etapă a procesului de decorare, produsul este vopsit manual, după care are loc un transfer decorativ special, fiind aplicat un design pictat, unic și diferit pentru fiecare piesă în parte. Vopseaua cu care se aplică modelul de la suprafață este de calitate artistică, fiind formulată special pentru uz decorativ. Modelul aplicat este texturat și poate fi antichizat, în funcție de preferințele clientului. Într-o ultimă fază, vopseaua este sigilată cu lac, pentru a i se conferi rezistență la apă. 

Termen de comandă și execuție:
Agenda nedatată, lucrată manual, se realizează la comandă, pe care vă rugam să ne-o comunicați cu 2 săptămâni înainte. Detaliile fiecărei comenzi se vor stabili telefonic sau online. Termenul de execuție este de 6 zile. 

Timpul tău e cea mai prețioasă resursă! Alege sa il organizezi eficient, folosind cel mai elegant și stilat instrument, creat exact după dorințele tale: o agendă nedatată, personalizată, lucrată manual! Îți vei impresiona toți colegii și prietenii cu frumusețea acestui accesoriu unic, care va da o notă artistică oricărei activități pe care vrei sa o desfășori! Bucură-te de un obiect unicat, dar și folositor în același timp, și descoperă cum starea ta de spirit va evolua, odata ce ai lăsat arta să pătrundă în viața ta!
Fă ordine în programul tau zilnic cu ajutorul unei agende persoanlizate, lucrate manual, cu detalii unicat, care să te reprezinte!

Doresti sa oferi un cadou elegant și unic unei persoane dragi? Nimic mai simplu! Alege o agendă nedatată, lucrată manual, și vei avea ocazia să aduci bucuria unui dar atemportal, deosebit și totodată, foarte util!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Agendă, Lac pe bază de apă, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 21 x 14 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar