Agendă nedatată lucrată manual

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Insemnările tale au nevoie de cea mai specială găzduire! Pentru că toate gândurile si notițele tale sunt importante, îți propunem să le pui pe hartie în agenda nedatată, lucrată manual, cu pietre Swarovski autentice și Camee!

Descriere și specificații pentru agenda nedatată, cu pietre Swarovski autentice și Camee:

Agenda este disponibilă în formatul 14 x 20,5 cm. Cele 192 de pagini dictando îți vor ajunge cu prisosință pentru a-ți nota tot ce ai nevoie, atât în timpul liber, cât și la birou. Calendarul cu toate lunile anului, prezent pe fiecare pagină, te va ajuta să te organizezi întotdeauna eficient. În plus, împărțirea pe ore a fiecărei file face ca această agendă să fie un instrument extrem de util în activitățile de zi cu zi.

Caracterul personalizat și unic al agendei nedatate, cu pietre Swarovski autentice și Camee:

Agenda este lucrată manual și va fi personalizată pe baza dorințelor tale. Astfel, poți alege între patru culori deosebit de elegante: albastru, roșu, verde și roz prăfuit. Produsul este vopsit cu grijă cu vopsea pe bază de apă și are aplicate accesorii delicate din ceramică. În funcție de alegerea ta, agenda poate fi sigilată cu lac sau cu ceară pe baza de apă. Pentru a face îmbinarea armonioasă între vechi și nou și pentru a completa cu o notă de strălucire contemporană luxul antichizat, coperta agendei a fost accesorizată cu pietre Swarovski autentice.

Îți dorești un cadou cu totul aparte pentru o persoană specială din viata ta? Alege un produs plin de distincție, grație și eleganță, dar totodată extrem de practic și util: agenda nedatată, cu pietre Swarovski autentice și Camee, lucrată manual. Cu siguranță vei impresiona persoana dragă și o vei ajuta să se bucure de parfumul fermecător de istorie în tumultul vieții agitate de fiecare zi!

Detaliile din viața ta contează. Te vei simți zilnic inspirat, atunci când deschizi agenda ta cu aer de epocă, realizată cu maiestrie artistică, după dorințele tale! Lasa-te purtat de bucuria de a scrie și vei fi uimit de admirația pe care o va stârni în jur accesoriul tău unic. Fă ca ideile și planurile tale să prindă viață, așternute pe hârtia unui produs cu totul deosebit, creat anume pentru tine: agenda nedatată, lucrată manual, cu pietre Swarovski autentice și Camee!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceramică, Pietre Swarovski, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 14 x 20 cm

Disponibilitate: la comanda (5 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar