,,AICHA'' - SAMPON LICHID ptr. CAINI: ANTIPURICI, ANTICAPUSE, ANTIMIROS (cu: cheratina vegetala, eucalipt & Lavanda)- 100 gr

29 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii ori parului).

Ingrediente: infuzie mixta din flori de Lavanda si partile aeriene de Coada -calului, cheratina vegetala, uleiuri esentiale (Eucalipt, Lavanda, Litsea cubeba), bicarbonat de sodiu alimentar, glicerina vegetala, xanthana (adensant), tenside lichide blande ( de Cocos, Hidratanta, Consistenta si Sarcozinat).

Proprietati:
De tinut cont, ca: pielea cainilor este diferita de cea a omului, fiind de 3 ori mai subtire (numarul de straturi de celule din pielea cainilor, este de 3 ori mai mic comparativ cu omul), deci au o piele foarte sensibila- care absoarbe mult mai usor din componentele produselor de igiena.
Motiv pentru care, un sampon pentru igiena cainilor trebuie sa fie: bland, eficient in combaterea mirosului si daunatorilor, dar totodata bogat in activi utili pentru o blana sanatoasa.
Acest sampon este unul complet, care: curata eficient blana si pielea, dezodorizeaza (adica elimina mirosurile), improspateaza blana, combate puricii si capusele si fortifica blana.
Mixul de uleiuri esentiale (Eucalipt, Lavanda si Litsea) - este potrivit pentru respingerea eventualilor purici, capuse ori tantari.
Eucaliptul - combate si pruritul (mancarimile corpului asociate cu scarpinat)
Florile de lavanda - ajuta si ele la respingerea daunatorilor, si sunt si antibacteriene eficiente.
Coada-calului - este un antifungic eficient, si datorita continutului sau de siliciu organic biodisponibil, este si un fortifiant al firului de par.
Cheratina vegetala - fortifica structura firelor de par, confera volum si luciu blanii. Are si un efect hidratant (blana si piele).
Bicarbonatul de sodiu alimentar - are rol de neutralizarea mirosului.

Preparatul este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Prezentare: flacon transparent - cu pompita dozatoare.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lavanda, Litsea, bicarbonat de sodiu alimentar, cheratina vegetala, coada calului, eucalipt, glicerina vegetala, lavanda, provitamina B5, tenside lichide blande, uleiuri esentiale

Dimensiuni: 100 grame = 29 lei
250 grame= 53 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023