Album foto piele naturală 15x15cm

200 LEI

Informatii

Oferă-ți în dar un album cu amintiri și vei primi înapoi emoția redescoperirii momentelor!

Fiecare copertă de album este construită manual. Gama cromatică permite abordări variate, de la sobru la jucăuș iar materialele folosite or sa reziste urmașilor urmașilor voștri. Interiorul albumelor este tip fotocarte, paginile sunt groase (cartonate) și rezistente la umiditate.

Folosim strict legătoria manuală pentru a-ți oferi albumul perfect. Fiecare print este realizat de către noi și așezat în album cu aceeași grijă. Astfel, albumele sunt mereu drepte, durabile și cu elasticitate ridicată.
Imaginile tale sunt în deplină siguranță la noi. Te asigurăm de confidențialitatea lucrărilor tale.

Cum comanzi?
1. Adaugă în coș varianta dorită de album;
2. Realizează o selecție de pana la 45 de fotografii de calitate ridicată (de preferat nu foto salvate din rețelele sociale unde sunt redimensionate la calitate minima);
3. Încarcă fotografiile pe wetransfer sau myairbridge pentru găzduirea fișierelor. Ultimul îți permite upload gratuit de până la 20GB. Notează-ți link-ul fișierelor transferate. Ne trebuie și nouă;
4. Alege culoarea de copertă dorită;
5. Te voi contacta pentru transmiterea linkului și a culorii coperții, iți voi transmite online layout-ul albumului și după aprobare vei primi albumul printat, durata unei comenzi fiind de 3-7 zile în total.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Carton, Hartie, Piele naturală

Dimensiuni: 15x15cm

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?