,,ALKANET, IARBA DE GRAU & SPIRULINA'' - Natural Soap

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente utilizate: uleiuri vegetale (cocos, rapita, ricin, masline), untura de porc, pulbere de iarba de grau, pulbere de spirulina, alkanet (macerat uleios si pulbere), apa distilata, amidon de porumb, uleiuri esentiale bio (Lavanda, Lamaie si Menta ), vitamina E vegetala, mascarpone, sare de lamaie, lactat de sodiu, extract bio de rozmarin, matase naturala.

Proprietati, beneficii:
IARBA DE GRAU pulbere - contine: vitamine (A,B,C,K), aproape toate mineralele (92 dintre 102 existente)si clorofila mai mult de 70%. Principalele sale efecte sunt: curatarea de toxine si antiseptic. Inca din 1940 intr-un articol publicat in revista ,,American Journal of Surgery'', doctorul Benjamin Gruskin recomanda clorofila pentru tratarea mai multor afectiuni, printre care: vindecarea ranilor adanci, vindecarea grefelor de piele, indepartarea mirosurilor neplacute, etc.
Alte beneficii:
- neutralizeaza infectiile si tumorile
- elimina raia
- previne imbatranirea prematura (cu ajutorul unei enzime ce cntine cupru)
- face pielea mai curata si mai luminoasa
SPIRULINA pulbere - Spirulina este o micro-alga prezenta in lacurile sarate, calde si alkaline. Contine: vitamine (B,E), minerale si caroteni. Are efecte pozitive pe: pielea iritata - pe care o calmeaza si reface, pielea cu pori dilatati - pe care o curata profund, pielea ridata sau imbatranita - pe care o netezeste si o elasticizeaza (reface colagenul si elastina din piele).
ALKANET (Alkanna Tinctoria root) - Colorant natural rosu obtinut din radacina plantei, folosit in Europa Centrala si de Sud cu rol de colorare medicamente si lemn. Alkanetul este antiseptic si anti-inflamator si e cunoscut sub denumirea de Orchanet, nuantator cu luciu sau nuantator de Spania. Are o culoare minunanta de roz si e considerat o buruiana ce creste in special in pustiu. Pigmentii de culoare sunt: alkaninele si shikoninele.
UNTURA DE PORC - confera sapunului foarte multa spuma ( persistenta si cremoasa), duritate si calitati hidratante si emoliente.
MASCARPONE - hidrateaza, hraneste intens, si inmoaie pielea.
AMIDONUL DE PORUMB - este calmant si antiinflamator (foarte bun ptr pielea sensibila si delicata).
VITAMINA E vegetala - elasticizeaza si hidrateaza pielea, si reduce efectul deteriorarii celulelor expuse la UV. Totodata, prelungeste durata de conservare a sapunului, in sensul ca, combate oxidarea uleiurilor sensibile adica rancezirea lor.
SARE DE LAMAIE - ajuta la conservarea sapunului.
Valabilitate & pastrare: 3-4 ani, in loc uscat.
Pretul se refera la 110-130gr.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lamaie si Menta, alkanet macerat uleios si pul, amidon de porumb, apa distilata, extract bio de rozmarin, lactat de sodiu, mascarpone, masline, matase naturala, pulbere de iarba de grau, pulbere de spirulina, rapita, ricin, sare de lamaie, uleiuri esentiale bio Lavanda, uleiuri vegetale cocos, untura de porc, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 110 -130 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023