Amestec mix uleiuri Imunitate, Concentrare, Energie, Incredere de sine, Somn linistit, Calmare

De la 38 LEI48 LEI

Uleiurile esentiale sunt amestecate cu ajutorul uleiului purtator de cocos fractionat si se aplica cu ajutorul unui roll-on pe zona de puls, talpi, in spatele urechilor si se poate reaplica zilnic de mai multe ori, in functie de necesitati.
S-au folosit uleiuri esentiale pure de calitate premium.

MIX IMUNITATE
Amestecul este compus din 10 uleiuri esentiale cu proprietati antibacteriene, antifungice si un ulei purtator si stimuleaza sistemul de aparare al organismului: Tamaie, Oregano, Cimbru, Rozmarin, Arbore de ceai, Menta, OnGuard amestec de uleiuri antibacteriene, Ghimbir, Portocala, Lamaie.

MIX FOCUS OPTIMISM ENERGIE
Amestecul este compus din 10 uleiuri esentiale cu proprietati ce favorizeaza concentrarea, sentimentele de incredere de sine, curaj, determinare si un ulei purtator: Rozmarin, Ylang Ylang, Menta creata ( Spearmint ), Menta, Salvie, Chiparos, Ghimbir, Grapefruit, Tamaie, Portocala.

MIX SOMN LINISTIT - CALMARE
Un somn odihnitor si o relaxare adecvata sunt componente importante pentru crearea unei stari de bine. Utilizarea uleiurilor esentiale pentru relaxare reprezinta cheia pentru pregatirea organismului pentru un somn de calitate.
Uleiuri esențiale au fost folosite de secole pentru a promova in mod natural relaxarea fizică și mentală, starea de bine.
Uleiurile esentiale sunt amestecate cu ajutorul uleiului purtator de cocos fractionat si se aplica cu ajutorul unui roll-on pe zona de puls, talpi, in spatele urechilor. Se poate reaplica de mai multe ori in functie de necesitati.
S-au folosit uleiuri esentiale pure de calitate premium:
o Lavender - lavanda favorizeaza calmul si relaxarea. Este cel mai popular ulei esential folosit in aromaterapie pentru susținerea organismului în stări de insomnie. Aceasta se datoreaza proprietatilor de a calma si relaxa mintea si corpul.
o Clary Sage salvia calm si echilibrare. Sustine eliberarea melatoninei si serotoninei, care sunt esentiale pentru un somn linistit si odihnitor.
o Cedarwood cedru echilibru emotional. Lemnul de cedru are o aromă moale, caldă și lemnoasă. Este folosit pentru a calma sentimentele anxioase. Aroma cedrului poate ajuta la ameliorarea sentimentelor de furie si la atenuarea tensiunii nervoase ocazionale, este sprijin pentru linistirea mintii care se invarte permanent analizand iar si iar aceleasi detalii.
o Frankincense tamaie relaxare si echilibrarea dispozitiei. Este unul dintre cele mai relaxante uleiuri care se difuzează pentru inducerea stării de calm dinaintea somnului. Aroma sa este complexa si lemnoasa, fiind este unul dintre cele mai bune uleiuri esentiale folosite in aromaterapie pentru crearea unui mediu linistit si meditativ. Susține reduce stresul și a anxietății și se combina de minune cu uleiuri de lavanda, vetiver si citrice.
o Copaiba arbore tropical atmosfera linistitoare.
o Wild Orange purificator si buna dispozitie. Atunci cand somnul intarzie sa apara din cauza stresului, anxietatii, uleiul esential de portocale poate aduce o stare de liniste, pentru a putea adormi mai ușor având beneficii asupra neuropsihicului
o Air calmeaza simturile si ajuta caile respiratorii.
o Citronella proaspat si calmant.
o Litsea echilibrare si claritate.
o Vetiver poate susține calmarea sistemul nervos și a mintții, pentru a induce un somn linistit.

La cerere se pot realiza si alte tipuri de amestecuri.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ulei de cocos fractionat, uleiuri esentiale pure

Dimensiuni: 10 ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal
Revolut

Opiniile clientilor

  • Am revenit cu bucurie în acest magazin online, unde am găsit lucruri unice, frumoase, lucrate manual, cu grijă și delicatețe. Fusta a fost expediată repede, și a adus încântare prin culori și textură. Mulțumesc doamnei și pentru cadoul delica

    19.01.2024

  • Foarte frumos lucrate,culori superbe.

    20.12.2023

  • Foarte frumos lucrate,culori superbe.

    20.12.2023

  • Un fularel dragut, pufos, calduros. Are culorile si dimensiunile dorite de mine. Spor in continuare mainilor care fauresc asemenea lucruri!

    Anonim | 05.12.2023

  • Îmi place f mult! Mulțumesc pentru promptitudine, recomand cu drag!

    25.04.2023