Ametist - Pandantiv "Spirala vieții" cu piatră rulată de Ametist. Pandantiv handmade. Pandantiv din inox. Cristal natural. Pandantiv pentru protecție spirituală și purificare.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Pandantivul "Spirala vieții" cu piatră rulată de Ametist este lucrat manual cu multă dragoste şi în deplină armonie, fiind atent pregătit pentru cei care doresc să promoveze şi să adopte un stil de viaţă cât mai conştient.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apă curentă (de la robinet), sare grunjoasă românească de la Salina Turda, lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzica meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi "Ritualul de purificare și personalizare a cristalelor" în format PDF sau JPG.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.
Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

---------------
AMETISTUL, numit și Cuarțul Violet, este o piatră care conferă protecție spirituală și purificare. Ne ajută să renunțăm la obiceiurile distructive.
Stimulează chakra coroană și susține meditația, calmând gândurile și ajutându-ne să experimentăm stări superioare de conștiință. Curăță câmpul energetic de influențele negative și atașamente, și facilitează crearea unui scut energetic un câmp de Lumină spirituală în jurul corpului fizic care ne apără de negativitatea din mediul înconjurător.

Ametistul este purtătorul Razei Violet a purificării spirituale pe care mulți o invocă pentru a scăpa de bagajul karmic și de boli, și pentru a se proteja de atacurile psihice și energtice.

Purtând Ametist, vom experiementa o bunăstare interioară și ne vom simți echilibrați. În orice caz, este recomandat să purificăm din când în când Ametistul pe care îl purtăm, mai ales în contact cu pielea. Cea mai ușoară metodă este ținerea cristalului în apă curgătoare pentru un minut, sau chiar mai puțin, timp în care vizualizăm purificarea acestuia.

Ametistul este una dintre primele pietre de care se simt atrasi cei care descopera Regatul Mineralelor. Lumina sa violet, combinata cu energia sa superioara, il transforma intr-o unealta indispensabila pentru cei care incep drumul spre propria evolutie spirituala. Ametistul este o unealta puternica pentru expansiune spirituala si intelegere cognitiva.

Ametistul este o unealtă de meditație clasică. Energia sa ne permite să intrăm ușor într-o stare meditativă și să rămânem conștienți atunci când suntem în perfectă comuniune cu energia divină. Vibrația Ametistului stimulează mintea superioară și facilitează funcțiile creierului. Datorită abilității sale de a stimula chakra celui de-al treilea ochi, chakra coroană și chakrele eterice, Ametistul este alegerea naturală pentru activarea puterilor parapsihice și deschiderea intuiției. Energia sa superioară proprie lucrează ca o barieră împotriva energiilor inferioare, transformându-l într-un scut eficient pentru cei care își manifestă puterile parapsihice și munca intuitivă. Energia Ametistului construiește un cocon de Lumină în jurul aurei, creând un câmp puternic care ne ajută să rămânem cu mintea limpede atunci când suntem deschiși către o direcție spirituală și informații pe care le primim intuitiv.

Abilitatea Ametistului de a activa mintea superioară ne permite să avem o mai bună înțelegere a dinamicii și a cauzelor experientelor din viața actuală. Ametistul ne susține să nu mai luăm decizii bazându-ne pe emoții, ci ne îndeamnă să acționăm bazându-ne pe ghidarea spirituală superioară și pe înțelegerea spirituală.

În procesul de vindecare, Ametistul ne ajută să înțelegem cauza bolii sau a dezechilibrului. Abilitatea sa de a conferi claritate ne susține să identificăm credințele distructive, comportamentele și obiceiurile care au creat dezechilibrul energetic care s-a răsfrânt inevitabil în planul fizic.

În afara efectelor sale asupra Spiritului, Ametistul are puteri curative si purificatoare mari.

Este util atunci când insomnia este provocată de o minte hiperactivă și protejează împotriva coșmarurilor recurente. Îmbunătățește memoria și întărește motivația, permițându-ne să ne fixăm obiective realiste. Ne ajută să ne amintim și să înțelegem visele, facilitând procesul de vizualizare. Ametistul alungă mânia, furia, frica și anxietatea, calmează tristețea și supărarea, favorizează dragostea pentru divin și încurajează altruismul și înțelepciunea spirituală. Este o piatra excelentă pentru meditație. Dormind cu un Ametist, sunt facilitate călătoriile extracorporale și visele intuitive. Ametistul transmută energiile inferioare în energii cu frecvențe înalte, proprii lumilor spirituale și eterice.

În plan spiritual, Ametistul facilitează meditația și deschide calea către comuniune și comunicare cu ghizii spirituali. Deschide și purifică chakra celui de-al treilea ochi și chakra coroană , accelerând dezvoltarea abilităților intuitive și parapsihice.

În plan emoțional, Ametistul ne ajută să identificam cauzele care stau la baza comportamentelor, obiceiurilor și tiparelor emoționale care creează dezechilibre și boli. Acest aliat puternic ne sustine să ne recunoaștem propria responsabilitate de ființa spirituală cu experiențe în planul fizic.

În plan mental, ne ajută să ne adunăm, și să ne simțim mai concentrați și stăpâni pe situație, facilitând asimilarea ideilor noi și legând cauza de efect. Favorizează luarea deciziilor, făcând apel la bunul-simt și la revelații spirituale, punându-le mai apoi în practică.

În plan fizic, Ametistul a fost folosit în mod tradițional pentru a lupta cu tiparele de gândire și comportamentele dependente. Echilibrează sistemul nervos și creierul. Este de un real ajutor în cazul țiuitului în urechi și a tulburărilor nervoase.

Poate fi ținut în mână sau plasat pe locul afectat. Poate fi purtat mai ales sub forma de bijuterii. Dacă este purtat la gât, pentru efecte maxime, este recomandat să ajungă până în dreptul inimii, sau să fie ținut cât mai aproape de chakra gâtului. În caz de insomnie sau pentru alungarea coșmarurilor, poate fi ținut sub pernă.

Ametistul își pierde în timp culoarea, dacă este expus timp îndelungat la lumina soarelui, fiindu-i afectate și proprietățile.
--------------

* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.

* Lanțul din imagine nu este inclus în preț dar poate fi achiziționat din magazinul MagiaCristalelorBoutique la categoria Lanțuri: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/lanturi-80022?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Piatră rulată de Ametist, Sârmă din inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Adâncime
45 × 26 × 15 mm

Greutate:
15,18 g

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea