,,ANANAS, IEDERA & ARGILA ALBA'' - MASCA HIDRATANTA SI CALMANTA

45 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: macerat uleios de iedera, hidrolat de Hamamelis, extract glicerinic de iedera, ananas pulbere, extract de ananas bio, argila alba, ulei esential de Grapefruit, guma guar (adensant), Ester Sucre (emulsionant).

Proprietati: pH-ul preparatului = 6-6,5 (aproape neutru).
Extractul de ananas, ii confera preparatului un parfum de ananas.
Este racoritoare, hidratanta si rafermizanta, deci beneficii vizibile sunt in cazul urmatoarelor tenuri: uscat si deshidratat, ten ridat, ten sensibil-delicat cu tendinta la iritare/ inrosire, ten obosit.
ANANASUL (Ananas sativa) - este lejer exfoliant, regenerant (datorita continutului mare de acizi din fructe), purifiant si calmant (prin enzima numita ), iar datorita zaharurilor se dovedeste a fi si hidratant.
HAMAMELISUL (Hamamelis virginiana) - activeaza microcirculatia la nivelul pielii, motiv pentru care este foarte util in cazul tenurilor sensibile predispuse la inrosire.
IEDERA (Hedera helix) - are un continut ridicat de , ceea ce ii imprima un caracter antiinflamator (buna pentru tenul iritat/ inrosit).
ARGILA ALBA - cunoscuta si sub denumirea de caolin, este extrasa din cariere si uscata la soare. Contine foarte mult siliciu (sub forma de bioxid de siliciu) circa 70%. Are multiple calitati (absorbante, matifiante, purifiante, detoxifiante, calmante, reparatoare sau cicatrizante), si multiple aplicatii. Foarte benefica tenului uscat si deshidratat, sensibil si iritat.

Utilizare: se aplica pe intreaga fata ori doar pe zonele congestionate ale acesteia. Se clateste (dupa circa 25-30 minute) cu apa calduta, apoi rece.
Valabilitate: 3luni (in conditii de igiena optima).
Pastrare: loc racoros (frigider)
Prezentare: borcanel din sticla Gramaj: 50ml
Fiecare flacon, este etichetat (data de preparare, ingrediente, valabilitate), si ambalat festiv.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ester Sucre emulsionant, ananas pulbere, argila alba, extract de ananas bio, extract glicerinic de iedera, guma guar adensant, hidrolat de Hamamelis, macerat uleios de iedera, ulei esential de Grapefruit

Dimensiuni: 50ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023