Angelit - Pandantiv "Spirala vieții" cu piatră rulată de Angelit. Unicat. Pandantiv handmade. Pandantiv din inox. Pandantiv pentru comunicarea și comuniunea cu ființele din planurile superioare.

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Cristalul brut și rulat de Angelit este montat manual în fir din inox într-un frumos pandantiv care poate fi folosit ca talisman de protectie.

Cristalul a trecut printr-un proces de purificare/încărcare în care am folosit mai multe metode: apa curentă (de la robinet), lumina soarelui și a lunii, baghetele de Selenit, vizualizarea, intenția, muzică meditativă, mantre, reiki. După achiziționarea acestui minunat pandantiv vei primi în format PDF sau JPG, metodele de purificare și personalizare a cristalelor.

Pandantivele Spirala Vieţii au fost create în ideea de a avea cristalul preferat în contact cu tine permanent, asigurând astfel un flux continuu schimbului energetic.

Prin purtarea acestor minunate bijuterii, veţi avea la dispoziţie instrumentele de care aveţi nevoie pentru a atinge noi obiective personale.

----------------------------------------------
ANGELITUL (ANHIDRITUL ALBASTRU) Reprezentantul vibratiei Taramului Angelic in planul fizic

ANGELITUL este o varietate albastră de Anhidrit, găsit în Peru, un sulfat de calciu, cu o duritate de 3.5 pe scara Mohs, care cristalizează în sistem ortorombic. Angelitul tinde să se formeze în noduli albaștri, cu un exterior alb, dar există și exemplare complet albastre. Angelitul este format din Celestit comprimat de-a lungul a milioane de ani, și de aceea împărtășește multe dintre proprietățile acestuia.

Angelitul acționează precum un reprezentant al vibrației Tărâmului Angelic în planul fizic. Purtând, ținând în mână sau aflându-ne în prezența unui Angelit, acesta ne ajută să ne deschidem pentru iubirea, ghidarea și ajutorul primit de la ființele invizibile din planurile superioare. Angelitul însuși pare să emane serenitate și bunăvoință, două frecvențe de care cu toții avem nevoie.

Comunicarea și comuniunea cu ființele din planurile superioare sunt darurile speciale ale Angelitului, iar asta îl transformă într-o piatră extrem de utilă pentru cei care vor să își dezvolte puterile parapsihice, începând ulterior procesul de vindecare spirituală. Angelitul ne susține să găsim ghidarea spirituală pentru noi înșine, dar și pentru ceilalți, fiind o piatră perfectă pentru consilierii spirituali. Angelitul ne dezvoltă și puterea de a comunica cu cei care au trecut în neființă. Ne ajută într-o manieră pașnică să comunicăm intuitiv și să primim pe lângă informații din planurile superioare, și vibrațiile superioare ale acestora.

Atunci când visăm, Angelitul ne ajută să rămânem lucizi în starea de visare, ba mai mult, ne ajută să ținem minte ghidarea pe care am primit-o în acel vis. Totodată, Angelitul poate spori și calitatea spirituală a viselor. Ne susține să accesăm amintiri din viețile trecute, ba chiar și Arhivele Akashice. Angelitul ne ajută să înțelegem și să interpretăm simbolurile din timpul viselor sau al viziunilor. În timpul meditației, Angelitul facilitează intrarea într-o stare de pace totală, calmand orice gând și oferindu-ne liniște și libertatea de a pluti cu blândețe către conștiința extinsă.

Angelitul reprezintă cu tărie elementul Aer. Energia acestei pietre stimulează chakra celui de-al treilea ochi și chakra coroană, susținând-ne să atingem mult mai ușor stările meditative. Conexiunea cu energiile angelice face ca Angelitul să fie o piatră excelentă atunci când este nevoie de intervenția Divină. Frecvența Angelitului este foarte liniștitoare pentru corpul emoțional, oferindu-ne un sentiment de ușurare atunci când trecem prin perioade dificile. Este o piatra plina de calm si invoca o stare de liniste interioara atunci cand o purtam sau meditam cu ea. Angelitul poate fi folosit pentru a aduce pace in orice situatie conflictuala.

Angelitul promoveaza o comunicare blanda si un discurs plin de compasiune. Este o piatra excelenta atunci cand avem nevoie sa temperam mesajul pe care il avem de transmis, astfel incat sa nu ii ranim pe ceilalti. Angelitul mai mult linisteste chakra gatului, decat sa o stimuleze. Aceasta calitate a Angelitului ne ajuta sa eliminam energia veninoasa din chakra gatului, transformand o limba ascutita intr-una dulce.

In plan spiritual, asa cum ii spune si numele, Angelitul faciliteaza contactul constient cu taramul ingerilor si faciliteaza calatoriile extracorporale, permitand totodata contactul cu realitatea cotidiana.

In plan emotional, Angelitul ne sustine sa comunicam intr-un mod clar, concis si echilibrat. Calmeaza intregul camp energetic si este un aliat de nadejde atunci cand diplomatia sau o viziune superioara sunt necesare.

In plan psihologic, Angelitul ne ajuta sa spunem adevarul, indiferent de cat de dureros ar fi acesta, sa devenim plini de compasiune si sa acceptam realitatea care nu mai poate fi schimbata. Alina durerea psihologica si contracareaza cruzimea.

In plan mental, Angelitul imbunatateste intelegerea astrologiei si a matematicii si faciliteaza comunicarea telepatica.

EFECTE TAMADUITOARE. Compozitia chimica a Angelitului este legata de sistemul osos, fiind un suport energetic ideal pentru artrita si osteoporoza. Sustine mobilitatea si miscarea corecta, dizolvand calcifierea articulatiilor. Angelitul inlesneste vindecarea fracturilor osoase si mentine sanatatea oaselor pe masura ce imbatranim. In plus, regleaza pofta de mancare si functiile digestive, in special atunci cand emotiile negative duc la ingrasare. Este util in controlul greutatii si rezoneaza foarte bine cu plamanii si cu bratele. Rezoneaza si cu gatul, vindeca inflamatiile si echilibreaza tiroida si paratiroida. Reface tesuturile si vasele sanguine, echilibreaza fluidele in interiorul corpului fizic si poate actiona ca diuretic. Poatel alina durerile provocate de arsurile solare.

POZITIONARE. Poate fi tinut in mana sau plasat pe locul afectat. Plasat pe talpi, deblocheaza meridianele si canalele energetice.
-------------------------------
Totul despre cristale - Judy Hall


* Prețul pandantivului include:
- pandantivul din imagini
- instrucțiuni de purificare și programare a cristalelor în format PDF sau JPEG.

* Lanțul din imagine nu este inclus în preț dar poate fi achiziționat din magazinul MagiaCristalelorBoutique la categoria Lanțuri: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/lanturi-80022?sort=relevance&q=&price-min=&price-max=&quantity-min=1&quantity-max=&discount-only=0

* Toate cristalele sunt purificate înainte de a fi lucrate dar tot recomand ritualul de purificare și programare înainte de a fi purtate sau folosite în terapia cu cristale.

* Toate produsele din acest magazin sunt lucrate manual și sunt unicat.

* Citiți cu atenție politica magazinului: www.breslo.ro/MagiaCristalelorBoutique/politica-magazinului


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Angelit, Piatra rulata, Sârmă inox

Dimensiuni: Dimensiuni:
Lungime × Lățime × Grosime
43 × 22 × 16 mm

Greutate:
15,14 g

Disponibilitate: la comanda (3 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare
PayPal

Opiniile clientilor

  • Frumos realizat, recomand cu mare drag! Multumesc!

    13.09.2022

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Am primit imediat pietrele care sunt minunate!Mulțumesc pentru comunicarea armonioasă și rapidă!

    Anonim | 30.10.2020

  • Îl am de doua săptămâni și sunt mulțumită, nu știu dacă este o coincidență sau nu, dar am un somn mai profund și visez mai frumos decât îl port.

    Anonim | 26.09.2020

Ti-ar putea placea