,,ANIMAL PRINT'' - sapun natural, handmade (cu: cacao, scortisoara si cuisoare)

25 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingredientele folosite: uleiuri vegetale (palmier, cocos, ricin, masline, rapita), untura de porc, apa distilata, sare marina, sare de lamaie, extract bio de rozmarin, mascarpone, lactat de sodiu, vitamina E vegetala, amidon alimentar, uleiuri esentiale bio (Scortisoara, Ghimbir, Cuisoare, Patchouli, Mandarine si Portocale), carbune vegetal, cacao pulbere, bioxid de titaniu, drajeuri de ciocolata (ptr decor).

Proprietati:
Deosebit de spumant, si deosebita capacitatea de curatare / spalare.
Se vrea a fi, un sapun atat ptr igiena corpului, cat si fetei.
Parfumat cu un mix de uleiuri esentiale bio, respectiv: Scortisoara, Ghimbirul, Cuisoarele, Patchouli si Portocale, din care Scortisoara se simte pe primul plan, fiind un ulei esential persistent si de durata.
Metoda de lucru folosita : saponificare la rece (in jur de 35 grade), ptr a se pastra principiile active si a beneficia din plin de ele.
Gramaj: 100 gr. Valabilitate: circa 2ani. Fiecare sapun, este ambalat individual si etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente, etc) gata de oferit cadou.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Cuisoare, Ghimbir, Mandarine si Portocale, Patchouli, amidon alimentar, apa distilata, bioxid de titaniu, cacao pulbere, carbune vegetal, cocos, drajeuri de ciocolata ptr dec, extract bio de rozmarin, lactat de sodiu, mascarpone, masline, rapita, ricin, sare de lamaie, sare marina, uleiuri esentiale bio Scortis, uleiuri vegetale palmier, untura de porc, vitamina E vegetala

Dimensiuni: 100gr

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023

  • Super, imi place!

    17.03.2023

  • O consistenta foarte placuta, miroase bine si imi plac si rezultatele desi o folosesc de putina vreme

    17.03.2023