ANTITARTRU & ALBIRE DINTI - PASTA DE DINTI, NATURALA ptr. FUMATORI (cu: seva de bambus, iris si lemn dulce)

35 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: argila alba, bicarbonat de sodiu grad alimentar, seva de bambus- pulbere, iris florentin - pulbere, lemn dulce- pulbere, glicerina vgetala, apa minerala, tinctura de lemn dulce, uleiuri esentiale (Menta si Salvie), tensida de cocos.

Proprietati:
Preparatul are un ph usor bazic: 7,5-8.
Are gust usor dulceag si aroma mentolata.
Este spumanta, iar capacitatea de curatare este mult mai mare comparativ cu pastele de dinti ce contin carbonat de calciu.
ARGILA ALBA - este usor abraziva si remineralizeaza dintii.
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR - curata intensiv smaltul dintilor, deci contribuie la detartrajul lor (= antitartru); reechilibreaza ph-ul cavitatii bucale (din acid provocat de alimente si periculos pentru smaltul dintilor, in bazic) adica neutralizeaza acizii placii dentare.
SEVA DE BAMBUS pulbere bio - este usor abraziva si alcalinizanta (prin continutul de siliciu vegetal).
IRISUL FLORENTIN pulbere bio - curata si albeste smaltul dintilor ingalbeniti de fumul de tigara.
LEMNUL DULCE pulbere bio si tinctura - este antiseptica si cicatrizanta; confera gust dulceag, fara sa fie nevoie de indulcitori sintetici; antidolorifica- in caz de afectiuni ale cavitatii bucale. Combate si cariile.
ULEIUL ESENTIAL DE SALVIE - albeste dintii si combate mirosul neplacut al cavitatii bucale (halena). Este antiseptic si antiinflamator.
ULEIUL ESENTIAL DE MENTA - este antiseptic, antiinflamator si improspateaza respiratia, stimuleaza microcirculatia sanguina la nivelul gingiilor.
TENSIDA DE COCOS - este derivata din uleiul de cocos; este blanda: nu irita mucoasa cavitatii bucale, fiind recomandata atat adultilor cat si copiilor/ bebelusilor. Confera pastei de dinti, capacitatea de spumare.
Prezentare: flacon tip tub de 80ml (echivalentul a circa 100grame), etichetat (data preparare, valabilitate, ingrediente.... si ambalat festiv!)
Valabilitate: circa 3luni (se recomanda pastrarea in frigider!)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: apa minerala, argila alba, bicarbonat de sodiu grad alime, glicerina vgetala, iris florentin pulbere, lemn dulce pulbere, seva de bambus pulbere, tensida de cocos, tinctura de lemn dulce, uleiuri esentiale Menta si Sa

Dimensiuni: 100grame = 35 lei
125 grame = 43 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023