155 LEI

Apatit (cod 200)

Iată un set de bijuterii format dintr-un colier și o pereche de cercei realizat cu mărgele de o calitate destul de bună din Apatit albastru (Blue Apatite -Sri Lanka)
Ca descriere a proprietăților sale subtile ne limitam doar la un aspect (este o piatră mult mai complexă in plan subtil) și anume la acela că Apatitul este un cristal DASCĂL sau ÎNVĂȚĂTOR.

Iată lecția pe care ne-o dă Apatitul:
Venim pe pamant cu anumite drepturi si obligatii.
Persoana care nu este capabila sa descopere, sa cunoasca si sa indeplineasca propriile obligatii ce ii revin -prin randuiala divina, incepe sa se ocupe de drepturile si obigatiile celorlalti.
Nu-i asa? Mai repede vedem paiul din ochiul vecinului decat barna din ochiul nostru. Intrand in viata altora, judecandu-i (sau incercand sa ii ajutam ca si cum asta ar fi menirea nostra) practic declasam trei nivele involutive: (bariere in calea propriei noastre evolutii spirituale)
- Ne abatem de la propriu destin (fiinta nu-si cunoaste sau nu vrea sa isi recunoasca menirea; (ajungand sa se creada uneori mai importanta decat este)
- Tendinta de a ne implica in viata alora si chiar lasandu-ne absorbiti de problemele lor (egoul defineste aceasta eroare ca fiind "compasiune" si mila fata de semeni).
Ce poate fi spus? Ca nu realizam faptul ca neglijam propriile noastre probleme in acest timp cat ne ocupam de problemele altora?
- Obiceiul de "sari" in cauza (sau apararea) altora, cu inversunare partinitoare... Ne poimenim sarind in ajutorul altora fara sa avem asemenea libertati si uneori chiar fara sa ni se ceara ajutorul.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 14.09.2018 152 de vizualizari vandut si livrat de Gheorghitza Disponibil imediat

Dimensiuni
Colier: 44-46 cm / 40 grame
Bratara cu inchizatoare 18-20cm/12 grame
Cercei: 4 cm / 4 +4 grame

Materiale
Accesorii tehnice argintate, Apatit dreptunghiular plat de, Apatit sfere de 6mm, Tortite cercei din Argint 925

Gheorghitza
Arad

GOLD
 • Agate albe ....ca un voal de mireasa,gasit intr-un vechi scrin...dar care isi pastreaza prospetimea si misterul.....

  Gabi23 |  09.11.2018

 • Sunt vesnicii de multe feluri.. Lesne nu-i pe toate sa le stii..(L.Blaga) ...cam asa si cu piatra asta...surprinde si atrage...minunat colier ,atent lucrat !

  Gabi23 |  09.11.2018

 • MULT MAI FRUMOS IN REALITATE !

  Anonim |  01.11.2018

 • O manopera care face trecerea de la o bratara aproape banala ....la o piesa de colectie !multumesc !

  Anonim |  01.11.2018

 • Ingenious si rustic ! Multumesc !

  Anonim |  01.11.2018

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?