Apatit (cod 200)

155 LEI

Informatii

Iată un set de bijuterii format dintr-un colier și o pereche de cercei realizat cu mărgele de o calitate destul de bună din Apatit albastru (Blue Apatite -Sri Lanka)
Ca descriere a proprietăților sale subtile ne limitam doar la un aspect (este o piatră mult mai complexă in plan subtil) și anume la acela că Apatitul este un cristal DASCĂL sau ÎNVĂȚĂTOR.

Iată lecția pe care ne-o dă Apatitul:
Venim pe pamant cu anumite drepturi si obligatii.
Persoana care nu este capabila sa descopere, sa cunoasca si sa indeplineasca propriile obligatii ce ii revin -prin randuiala divina, incepe sa se ocupe de drepturile si obigatiile celorlalti.
Nu-i asa? Mai repede vedem paiul din ochiul vecinului decat barna din ochiul nostru. Intrand in viata altora, judecandu-i (sau incercand sa ii ajutam ca si cum asta ar fi menirea nostra) practic declasam trei nivele involutive: (bariere in calea propriei noastre evolutii spirituale)
- Ne abatem de la propriu destin (fiinta nu-si cunoaste sau nu vrea sa isi recunoasca menirea; (ajungand sa se creada uneori mai importanta decat este)
- Tendinta de a ne implica in viata alora si chiar lasandu-ne absorbiti de problemele lor (egoul defineste aceasta eroare ca fiind "compasiune" si mila fata de semeni).
Ce poate fi spus? Ca nu realizam faptul ca neglijam propriile noastre probleme in acest timp cat ne ocupam de problemele altora?
- Obiceiul de "sari" in cauza (sau apararea) altora, cu inversunare partinitoare... Ne poimenim sarind in ajutorul altora fara sa avem asemenea libertati si uneori chiar fara sa ni se ceara ajutorul.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii tehnice argintate, Apatit dreptunghiular plat de, Apatit sfere de 6mm, Tortite cercei din Argint 925

Dimensiuni: Colier: 44-46 cm / 40 grame
Bratara cu inchizatoare 18-20cm/12 grame
Cercei: 4 cm / 4 +4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Opiniile clientilor

 • mi l-am dorit de cand l-am vazut.e minunat,in realitate e minunat!

  GENIOARA |  14.02.2019

 • felicitari!!pentru un colier superb!!

  GENIOARA |  14.02.2019

 • fotografia nu reda destul din simfonia de culori ale colierului.ma las in voia puterii ametistului!

  GENIOARA |  14.02.2019

 • agatele sunt minunate,imbinarea lor in colier cu elemente placute e o idee superba!!

  GENIOARA |  14.02.2019

 • Un artist cu suflet mare!Produse de calitate deosebita,lucrate cu multa migala si daruire!RECOMAND TUTUROR IUBITORILOR DE ARTA!

  corinaburlacu1969 |  13.02.2019

×

Mai stai puțin! :) Ai văzut reducerea asta?