ARGILA VERDE

12 LEI14 LEI

Argila verde reprezinta un remediu antic folosit cu succes si in ziua de azi ca tonic, remineralizant, reechilibrant si stimulator al starii de bine a organismului.

Datorita prezentei in compozitia sa a oligoelementelor si sarurilor minerale, argila verde are importante proprietati purifiante si energizante. Argila verde inmagazineaza forte telurice vitale si energii provenite de la soare pe timpul uscarii.

In combinatie cu apa, din argila verde se prepara o masca cu rol de protectie si regenerare a pielii. Aplicata pe par, ii reda acestuia stralucirea, sanatatea si vigoarea. Argila verde poate fi folosita si pentru baile de picioare regenerand si relaxand pielea obosita si intarita. Bogata in siliciu, aceasta combate procesele de imbatranire si actioneaza ca un excelent anti-aging natural.

Argila este o substanta primordiala, un constituent principal al suprafetei terestre. Una din proprietatile sale este plasticitatea, care o face usor de aplicat pe orice tip de suprafata a corpului.

Principalele minerale din compozitia argilei verzi Argital sunt: smectit, illit, clorit, caolinit, dolomit, calcit, quarz, feldspat.

Capacitate de schimb cationic: 41.6 meq/100 g (indica o buna activitate in planul osmozei).

pH: 8.5 (usor alcalin).

Argila verde Argital provine din sudul Siciliei, dintr-un loc curat, insorit si ventilat tot timpul anului, avand o vechime intre 6 si 16 milioane de ani. Dupa extragere aceasta este expusa la soare pentru uscare pe timpul verii, proces in urma caruia inmagazineaza numeroase energii vitale. Fiind de origina marina, argila verde Argital e bogata in saruri si oligoelemente cu rol activ.

Unul dintre aceste elemente este fierul bivalent, un fier tanar foarte eficient, cel care da culoare verde spre deosebire de argila rosie care contine in special fier trivalent.

Utilizare: ca masca de ten si corp cu rol anti-imbatranire, impotriva celulitei, ca sampon de par, ca pasta de dinti, pentru cataplasme sau plasturi in baile de corp, maini si picioare. Folosita ca masca de ten se poate combina cu uleiuri cum ar fi cel de rosa mosqueta, jojoba sau argan. In tratamentul anticelulitic argila verde devine mai eficienta in combinatie cu uleiuri esentiale cum ar fi cel de portocale dulci, ienupar sau eucalipt. Pentru aplicarea pe par se pot aduga substante ca iaurt sau otet.
UZ EXTERN SI UZ INTERN


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: argila verde

Dimensiuni: 100 G

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024