ARTROZE (extract mix plante bio + alifie plante )- NOU

66,93 LEI69 LEI

ARTROZELE sunt afecţiuni sunt mai frecvente la vârste de peste 50-60 de ani, paralel cu îmbătrânirea generală a ţesuturilor, îndeosebi la femei cu exces ponderal şi la persoane cu traumatisme locale, după eforturi fizice exagerate, mai ales la schimbarea vremii sau la primii paşi de dimineaţă.

Coxartroza este localizată la articulaţiile şoldului, unde apare, mai des, după vârsta de 40-50 de ani, din cauza obezităţii, a tulburărilor endocrine, a menopauzei şi a traumatismelor locale. Durerea este în regiunea fesieră, în timpul mersului şi la statul în poziţie verticală, şi dispare la repausul în pat.

Gonartroza apare la articulaţiile genunchilor şi gleznelor , cu frecventa mai mare la femei, ca urmare a menopauzei, obezităţii, diabetului, gutei şi traumatismelor locale (loviri, căzături). La glezne, durerile survin în timpul mersului şi la mişcări de flexie, extensie şi rotaţie a piciorului. Genunchii îşi măresc volumul prin hipertrofia epifizei femurale şi tibiale, durerile devin persistente, ca urmare a agravării prin dislocaţii articulare şi prin deformări.

Spondiloza se instalează la articulaţiile coloanei vertebrale (cervicoartroză, dorsartroză, lomboartroză, disartroză) si este declanşată de poziţia greşită a corpului şi după ridicarea unor greutăţi mari, mai ales din poziţii de aplecare sau extensie forţată. Apar leziuni intervertebrale ce pot evolua spre ciocuri osoase (osteofite), plasate pe vertebre.

Odata cu aparitia artrozelor, substanţele care intră în componenţa cartilajelor se degradează treptat, ducând la osteoporoză, cu forme patologice foarte diversificate, mai frecvente la femeile trecute de menopauză.

Tratamentul propus de noi este compus din :
1. mix extract plant bio
2. alifie plante artroza

EXTRACT MIX PLANT BIO : cartilaj de rechin, salvie*, afine*, mesteacan*, frasin*, nuc*, pelin*, menta*, maghiran*, rozmarin*, coacaz* ( negru, rosu si alb), soc*, arnica*, lavanda*, trifoi rosu*, tei,* musetel*, sunatoare*, cimbrisor*, castan comestibil*,coada calului*, papadie*, salcie*, lemn dulce*, patrunjel*, telina*, angelica*, ox- knee*, boswellia.

dozaj : 25pic / 3 ori pe zi

ALIFIE PLANTE : usturoi*, hrean*, dafin*, tataneasa*, vita vie*, alun*, lemn dulce*, galbenele*, arnica montana*, frunze nuc*, muguri pin si brad*, frasin*, rostopasca*, marul lupului,* ulei floarea soarelui*, ceara, gelatina, apa purificata, uleiuri esentiale: ienupar, rozmarina, brad si rasina de brad*.
se ung zonele afectate de cel putin de 2- 3 ori pe zi
* - plante cultura ecologica ( proprie)

tratament mix extract 50 ml + alifie plante 50 ml
pretul este pe pachet


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Produs natural

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 16 LEI
CURIER RAPID ROMANIA: de la 18 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024

  • Colaborare excelenta si produse de foarte buna calitate.

    Anonim | 13.02.2024