,,AYURVEDIC BODY & FACE SCRUB'' - pt piele problematica (acnee, comedoane, fire de par incarnate, pete, infectii cutanate)

18 LEI

FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.
Ingrediente utilizate: zahar tos, mix de 14 plante ayurvedice ( Amla, Neem, Lemn de Santal, Turmeric, Manjishta, Trandafiri, coaja de portocale, Tulsi, Aloe, Lemn Dulce, Jasat Bhasma, Shalmalikantak, Masoor, Lodhra), ulei de migdale, glicerina vegetala, bicarbonat de sodiu alimentar, ulei esential bio de Menta, Cremor Tartar, acid stearic vegetal, tenside.

Proprietati si beneficii:
Poate fi utilizat pe orice tip de piele, dar cele mai avantajate sunt: pielea afectata de cosuri ori puncte negre, cea patata, pielea ce prezinta diverse infectii de suprafata ori firele de par incarnate.
Mixul concentrat de 14 plante ayurvedice - este un antiseptic natural puternic, si care trateaza / vindeca diverse alergii ale pielii, eruptii infectioase, acnee.
- protejeaza pielea contra poluarii atmosferice
- curata, detoxifica pielea fara sa o degreseze si regleaza producerea sebumului
- albeste pielea
- are si efect deodorant
- regenereaza pielea
Zaharul tos - este un mare exfoliant, dar totodata are si puterea de a inmuia pielea datorita acidului glicolic continut ( face parte din categoria AHA alfa-hidroxiacizilor).
Bicarbonatul alimentar - degreseaza si curata pielea si neutralizeaza mirosul corpului (,,topeste'' ureea prezenta in mod natural pe suprafata pielii responsabila de mirosul urat).
- este un exfoliant bland care combate si acneea
- trateaza orice afectiuni ale pielii (calmeaza iritatiile, mancarimile si pielea inrosita, inmoaie pielea si limiteaza dezvoltarea ciupercilor specifice)
Glicerina vegetala - rol hidratant, umectant
Uleiul de migdale - hidratant, hranitor, emolient.
Cream of Tartar (acidul tartaric) - se găsește în multe fructe in special struguri.
Este un produs secundar al industriei vinicole. În timpul fermentării, se formează un sediment în interiorul butoaielor, care conține acid tartric. Acestea sunt cristale de argol. Acestea sunt purificate, uscate și remacinate pentru obtinerea pulberii de acid tartaric. Este folosit si la prepararea prajiturilor, cremelor, etc.
Uleiul esential de Menta - efect racoritor, antiseptic, si de combatere a eventualelor mancarimi de piele.
Mod-de-utilizare: se aplica pe pielea umeda cu miscari de masaj circulare pe intregul corp. Si unele tenuri suporta exfolierea cu acest produs.
La contactul cu apa si pielea calda, zaharul se topeste, preparatul emulsifica si se faciliteaza dispersia lui pe suprafata pielii, iar granulele de zahar ,,slefuiesc'' gentil pielea. Dupa cateva minute se clateste cu apa calduta.
Se va evita curgerea directa a apei pe exfoliant, pentru ca se va topi.
Valabilitate & Pastrare = circa 6 luni, in loc uscat
Intre utilizari, se va evita contactul cu apa (se recomanda o savoniera cu gratar de scurgere a apei)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Aloe, Cremor Tartar, Jasat Bhasma, Lemn Dulce, Lemn de Santal, Lodhra, Manjishta, Masoor, Neem, Shalmalikantak, Trandafiri, Tulsi, Turmeric, acid stearic vegetal, bicarbonat de sodiu alimentar, coaja de portocale, glicerina vegetala, mix de 14 plante ayurvedice, tenside, ulei de migdale, ulei esential bio de Menta, zahar tos

Dimensiuni: 50 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023