Bakuchiol & Blue Tansy- Crema hidratanta,regeneratoare,anti-aging

66 LEI

Cu o formula bogata , un cocktail de ingrediente active premium , crema pe care o propunem are o textura lejera, matasoasa, se absoarbe imediat in piele si lasa o senzatie incredibila.

BENEFICIILE CREMEI :
* reduce aspectul liniilor fine si al ridurilor
* rafineaza textura pielii
* hraneste cu puterea bakuchiolului
* stimuleaza sinteza de colagen
* este bogata in antioxidanti si vitamine
* ofera hidratare si o senzatie de prospetime timp
indelungat
* ofera elasticitate pielii
* elimina aspectul de piele obosita si ridurile fine date de
pielea deshidratata.

O crema anti aging trebuie sa contina ingredientele necesare ca tenul sa fie mentinut cu aspect tanar, sanatos si sa repare eventualele daune cauzate tenului de factori precum radiatiile solare, fumul, oxigenul , poluarea, Acesti factori , la care putem adauga ingrediente iritante aplicate pe piele, produc distrugeri celulare care duc la aspectul imbatranit al tenului, la scaderea dramatica a ritmului in care se produce colagen si elastina, fara de care pielea are o textura lipsita de fermitate si elasticitate . Nu exista unul cel mai bun ingredient miraculos anti aging, pielea are nevoie de un cocktail de ingrediente,anti-iritante -care mentin bariera naturala intacta, antioxidanti-singurele ingrediente care pot opri radicalii liberi, ingrediente reparatoare ,numite si skin identical ,care mentin nivelul optim de hidratare al pielii. Respectand aceste principii, crema Bakuchiol& Blue Tansy este o crema anti aging ,hidratanta , regeneratoare.

Principalul ingredient activ este bakuchiolul, o alternativa naturala la retinol, alternativa care preia bland lupta impotriva semnelor de imbatranire a pielii. Stim deja ca efectul antiimbatranire al retinolului este incotestabil, motiv pentru care este atat de popular printre ingredientele cosmetice de astazi. Dar , prezinta un dezavantaj major si anume , poate deveni un factor iritant , in special in cazul persoanelor cu pielea sensibila.
Bakuchiolul, denumit si retinol vegetal, este o componenta foarte promitatoare, activ anti imbatranire pur, care promoveaza reinnoirea celulara si sinteza colagenului, Este o vitamina A echivalenta cu o tolerabilitate mai mare a pielii decat retinolul , actioneaza delicat dar eficient, asupra pielii, contracarand liniile de expresie, regenerand celulele si dand un puternic efect de lifting, motive pentru care am optat in favoarea acestuia la crearea acestei cremei . Bakuchiolul , obtinut din semintele si frunzele plantei indiene babchi ( Psoralea corylifolia ), a fost folosit in medicina traditionala ayurvedica si chineza pentru efectele sale antioxidante . Conform studiilor clinice , principala sa virtute este ca poate fi folosit cu incredere si in cazul cosurilor, pe langa efectul sau eficient antirid, atunci cand este folosit de 2 ori pe zi. Potrivit cercetarilor, efectul antirid apare dupa 8 saptamani, in timp ce efectul impotriva cosurilor, produce rezultate vizibile dupa doar 2 saptamani.
Pe langa bakuchiol, ingredientele active pretioase precum uleiul Sacha inci , foarte placut de aplicat datorita texturii sale si aromei dulci, agreabile, bogat in acizi grasi esentiali nesaturati Omega 3,6,9 , contribuie la ingrijirea pielii. Acest elixir extraordinar este imbogatit cu vit . A si E, este un antioxidant de exceptie, protejand impotriva radicalilor liberi, are efecte anti-aging puternice, luptand cu semnele trecerii timpului , ofera hidratare intensa intreaga zi.

Silicon vegetal- emolient inovator de origine vegetala ,ce se absoarbe usor in piele, nu astupa porii, este hidratant, confera o senzatie placuta, matasoasa, non-grasa mentinand pielea supla , moale si catifelata .
Pentru a oferi o hidratare excelenta ,am introdus in formula noastra un activ cosmetic , o arma secreta anti-aging , obtinut din hialuron cu molecula mica printr-o tehnologie unica de incapsulare, care asigura dispersarea uniforma a moleculelor de hialuron care patrund rapid in piele si actioneaza din interior. Este vorba despre HA LIPO , cu o foarte buna absorbtie transdermica, excelent agent de umplere, reparator si hidratant de lunga durata.
Emulsifiantul de natura vegetala a fost atent ales pentru ca, in sinergie cu alcoolul cetearilic sa asigure obtinerea unei texturi onctuoase, emoliente, agreabile, usoara si non-grasa pentru crema noastra. Alcoolul cetearilic este un alcool gras derivat din acizi grasi, 100% de origine vegetala, folosit pe scara larga in produsele cosmetice, inclusiv cele biocertificate.

Apele florale - bogate in substante volatile extrase din plantele distilate , au proprietatea de a purifica, de a reface pH-ul natural al pielii. Am folosit apa de trandafiri, elixir al frumusetii pentru piele , tonifianta , hidratanta si iluminanta. Printre beneficiile ei amintim efectul astringent si revigorant asupra tenului, activ antirid, combate semnele de imbatranire si contribuie la regenerarea pielii. Este o apa florala "clasica," iubita de toate tipurile de ten , pentru toate tipurile de ten, dar in special de tenul uscat si normal.
Extractul de ,Tataneasa, ajuta la reducerea apaaritiei liniilor fine si a ridurilor, revigoreaza pielea obosita, imbatranita, favorizeaza epitelizarea, ajuta la stimularea sintezei colagenului,are efect antiiinflamator si calmant cutanat, actionand in sinergie cu celelalte ingrediente premium.

Blue Tansy- uleiul esential de Musetel albastru sau Muusetel Marocan , este un ulei luxuriant ce aduce in crema noastra incredibilele sale proprietati speciale si parfumul cald, cu note florale, subtil fructate de mar dulce, foarte apreciate in parfumerie. Este obtinut prin distilare la abur a florilor si frunzelor unei plante medicinale, originara din nord-vestul Marocului.Floarea sa are o compozitie chimica pe care pielea dumneavoastra o va adora ! Este 100% pur ( fara adaos de alte uleiuri esentiale cu proprietati similare), 100% natural (nedenaturat cu molecule sintetice ),100% integral (nu a fost supus proceselor de decolorare ). fiind unul dintre cele mai cunoscute uleiuri esentiale care isi dezvaluie puterea terapeutica in urma mai multor teste efectuate in ultimii ani. L-am introdus in formula cremei noastre dorind sa beneficiati de proprietatile sale speciale :
* anti-age, antirid, tonifiant cutanat
* regenerant, reparator cutanat
* antiibacterian , antiinflamator
* hidrateaza intens pielea si reduce uscarea si ridarea
acesteia
* diminueaza porii
* efect detensiv, detoxifiant, astringent datorate
concentratiei superioare de sabinen
* protectie UV.

Utilizare : aplicati prin miscari circulare , pe fata , gat , decolteu, si masati usor . Poate fi folosita ca o crema de zi sau de noapte pentru tenul ,uscat, normal sau mixt, matur.
Este o crema lejera, placuta la aplicare fiind in acelasi timp bogata si onctuoasa.Crema est esi o excelenta baza de machiaj.

Recomandari
* daca va numarati printre cei alergici la nuci sau la oricare dintre componentele ingredientelor, efectuati un test de sensibilitate astfel :aplicati o mica cantitate de crema la incheietura mainii. Daca in 24 de ore nu apar reactii alergice ( roseata, mancarimi, eruptii ) folositi crema in continuare.
* nu recomandam folosirea cremei de catre viitoarele mamici si mamicile care alapteaza
* nu lasati preparatul la indemana copiilor
* evitati contactul cu ochii .

Valabilitate : 3 luni de la preparare .
Pastrare : loc uscat , racoros .Fiind o crema pe baza de
apa , recomandam pastrarea la frigider.
Disponibilitate : dupa plasarea comenzii- 1 zi.

Preparatul poate fi personalizat la cerere.
Recomandam ca inainte de plasarea unei comenzi, sa cititi rubrica politica magazinului.

Va asteptam cu drag !


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Bakuchiol, Cetearyl alcohol, Chelator natural, Coco Caprylate Silicon veget, Emulsifiant vegetal, Extract Tataneasa, Fragard, HA Lipo, Hidrolat Trandafiri de Damasc, Tocopherol, Ulei Sacha inci virgin, Ulei esential pur Blue Tansy

Dimensiuni: 30ml

Disponibilitate: la comanda (1 zi)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Crema miroase divin și mi-a lăsat o senzație de prospețime după ce am aplicat-o! Mulțumesc frumos!

    20.03.2022

  • Produsul este plăcut când e aplicat și are o textură cremoasă. Cu siguranță, îl voi folosi regulat! Mulțumesc!

    20.03.2022

  • Am comandat a doua oara acest unt. E foarte hidratant si are o aromă naturala divină.

    Anonim | 13.01.2022

  • Untul acesta cremos și foarte hidratant are un parfum amețitor de cafea ce creează dependenta. Trebuie încercat mai ales dacă iubești cafeaua!

    Anonim | 13.01.2022

  • Miroase minunat și este foarte cremos

    Anonim | 24.11.2021