Balsam cremă

40 LEI

Balsam fin, delicat, obținut prin emulsionarea uleiurilor de migdale și de cocos împreună cu keratină vegetală, surfactant din ulei de cocos și ulei de rapiță și pantenol, în apă florală de lavandă.
Potrivit pentru păr uscat/deteriorat, normal, gras, încâlcit.
Balsam fin, delicat, obținut prin emulsionarea uleiurilor de migdale și de cocos împreună cu keratină vegetală, coco glucozide (surfactant derivat din ulei de cocos), BTMS (surfactant derivat din ulei de rapiță) și pantenol, în apă florală de lavandă.

Conține: Apă florală de lavandă(Lavandula angustifolia Flower Water), surfactant derivat din ulei de rapiță (BTMS), Unt de cocos (cocos nucifera oil), ulei de migdale (Prunus amigdalus dulcis), glicerină, panthenol, keratină- vegetală (obținut din proteină de grâu), ulei esențial de lavandă (lavandula angustifolia oil),ceară de albine (cera alba), conservant aprobat ecocert si cosmos pentru produse cosmetice naturale.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul proaspăt spălat, ud, pe toată lungimea firului de păr. Se lasă să acționeze circa 2-3 minute. Se clătește bine cu apă.

Ajută la menținerea hidratării părului, previne uscarea.

Facilitează descurcarea, reduce ruperea și deteriorarea părului în timpul pieptănării.

Oferă protecție împotriva factorilor de mediu și îmbunătățește textura și aspectul.

Precauții: Atenție pentru persoanele sensibile sau alergice, la oricare ingredient din compozitie.

Termen de valabilitate: 12 luni


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Apă florală de lavandă Lava, Unt de cocos cocos nucifera o, ceară de albine cera alba, conservant aprobat ecocert si , glicerină, keratină vegetală obținut, panthenol, surfactant derivat din ulei de, ulei de migdale Prunus amigda, ulei esențial de lavandă l

Dimensiuni: 120ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare