BALSAM REGENERANT - ptr. CALCAI CRAPATE, USCATE, INGROSATE (cu: propolis)

21 LEI

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat manual din ingrediente bio certificate ECOCERT.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: migdale dulci, masline, in, dovleac), macerate uleioase (de: sunatoare, galbenele), unt de Shea, unt de cacao, lanolina vegetala, tinctura de propolis, ceara de albine, alantoina, provitamina B5, vitamina E vegetala, ulei esential de lavanda.

Mod de folosire: se aplica in mici cantitati, pe:calcai / talpi ori coate, uscate ori crapate,1-2 ori / zi pana la completa regenerare.
Efectele preparatului: inmoaie pielea uscata ori ingrosata a talpilor/ calcaielor si coatelor; cicatrizeaza fisurile si regenereaza pielea calcaielor.
Valabilitate: 6 luni .
Pastrare: loc racoros si uscat (nu este necesara conservarea in frigider, deoarece nu contine faza apoasa in care ar putea prolifera bacteriile.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ceara de albine, dovleac, galbenele, in, lanolina vegetala, macerate uleioase de sunato, masline, tinctura de propolis, ulei esential de lavanda, uleiuri vegetale bio de migd, unt de Shea, unt de cacao

Dimensiuni: 30 ml = 21 lei
50 ml = 38 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023