Bauta - Mască Carnaval Veneția lucrată manual

570 LEI

Artizanii Ludici - Măști teatru lucrate manual

Colecția noastră se mărește cu una dintre măștile tradiționale ale Carnavalului de la Veneția. Numele i se trage din cuvântul german behüten - a proteja. Principalul ei scop era de a ascunde identitatea purtătorului, fiind folosită în activități ilegale sau pentru întâlnirile romantice, dar și în cadrul voturilor politice, pentru a garanta siguranța și libertatea deciziilor purtătorilor.

Totul este făcut de la zero de noi, fără rabat la calitatea produselor folosite și cu respectarea cu sfințenie a ,,rețetei (este un proces îndelungat, uneori chiar de câteva săptămâni pentru o singură mască) pentru ca rezultatul final să fie solid și durabil, dar și cât mai fidel la aspect cu măștile folosite de artiștii stradali de acum cinci secole (garantăm grimase de uimire din partea oricui vă va trece pragul casei/biroului).

Livrarea se face personal de către noi, fără costuri suplimentare, în Cluj-Napoca sau împrejurimi. Masca vine la pachet cu un suport dedicat, gândit pentru a se integra cu ușurință în orice spațiu modern, dar, privind-o, nu poți să nu observi că aduce cu ea și lumea din care provine.

Livrarea se face personal de către noi, fără costuri suplimentare, în Cluj-Napoca sau împrejurimi.

Pentru mai multe detalii ne găsiți pe FB: ArtizaniiLudici


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: lemn, metal, papier mache

Dimensiuni: 35cm x 20cm

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Livrare gratuită: 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare