,,BEAUTIFUL HANDS'' - CREMA INTENS REPARATORIE (cu: TURMERIC si UREE)

50 LEI

100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici), realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (argan, migdale dulci, germeni de grau, masline, orez, floarea soarelui), macerate uleioase (turmeric, morcov, musetel, galbenele, lavanda), activi (uree, tinctura de lemn dulce, provitamina B5, alantoina, bisabolol, proteine de orez, gluconolactona), unturi vegetale bio (unt Shea, unt de cacao brut), glicerina vegetala, apa distilata , adensant vegetal (pulbere de caragenina), cere emulsionante (olivem, ceara de albine si alcool cetilic), uleiuri esentiale (Ylang-ylang si Lamaie)

Proprietati:
Este o crema cu un colorit galbui, si cu un pH usor acid (5), onctuoasa, se absoarbe foarte bine si care nu lasa ,,tuseu gras''.
Efectele sunt vizibile de la prima aplicare!! da, da...nu-i o gluma!

Este o crema ce abunda in ingredienti activi cu rol calmant, hidratant si cicatrizant. Deci, este o crema intens reparatorie: grabeste vindecarea si cicatrizarea eventualelor leziuni la acest nivel (precum crapaturi, taieturi, intepaturi), inmoaie superb pielea, si o hidrateaza intens.
Pielea mainilor ,,atacata'' de detergenti, beneficiaza si ea din plin de acesti ingredienti activi.
Concentratia de uree este de 5% (limita maxima pentru o hidratare eficienta si de durata).
TURMERICUL (Curcuma longa)- este o planta asiatica inrudita cu ghimbirul, folosit in bucataria indiana ptr tratarea unui sir lung de boli. Tulpina sa subterana de culoare galben-portocaliu, macinata, contine o substanta numita , ale carei molecule patrund in membranele celulelor, facandu-le mai stabile si mai rezistente la atacurile agentilor patogeni (deci, are activitate antioxidanta si citoprotectoare). Efectele turmericului asupra pielii , s-ar rezuma asa:
elimina toxinele din piele si o curata in mod eficient
antiseptic si antiinflamator - in infectii si iritatii ale pielii sensibile predispuse la iritatii si roseata
lupta impotriva ciupercilor cutanate
restabileste echilibrul pielii, amelioreaza aspectul pielii si accelereaza vindecarea ranilor iar dupa unele studii: ar fi eficient si in cazul cancerului de piele;
Valabilitate: 3 luni , cu pastrare in loc rocoros (frigider)
Fiecare borcanel de crema, este etichetat si ambalat festiv .


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: activi uree, adensant vegetal pulbere de c, alantoina, apa distilata, bisabolol, ceara de albine si alcool ceti, cere emulsionante olivem, floarea soarelui, galbenele, germeni de grau, glicerina vegetala, gluconolactona, lavanda, macerate uleioase turmeric, masline, migdale dulci, morcov, musetel, orez, proteine de orez, provitamina B5, tinctura de lemn dulce, uleiuri esentiale Ylang ylang, uleiuri vegetale bio argan, unt de cacao brut, unturi vegetale bio unt Shea

Dimensiuni: 50ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023