Biblioraft din lemn, unicat, lucrat manual, antichizat

200 LEI

Biblioraft din lemn, unicat, lucrat manual, antichizat

Imaginea biroului tău dă măsura prestanței profesiei tale. Iar acasă, biblioteca este o piesă centrală în orice sufragerie, care te reprezintă și reflectă decorul elegant și ambientul general al locuinței. Pentru cele mai rafinate gusturi în ceea ce privește designul interior, fie acasă, fie la birou, îți propunem să înlocuiești anostele bibliorafturi clasice cu un biblioraft din lemn, unicat, lucrat manual, antichizat!

Descriere și specificații pentru biblioraftul din lemn, unicat, lucrat manual, antichizat:
Produsul este confecționat din lemn și este vopsit cu grijă, cu vopsea pe bază de apă. Elementele decorative sunt realizate din ceramică, întregului ansambu imprimându-i-se ulterior aspectul antichizat.
Având dimensiunile standard: lungime 9,5 cm, lățime 24,5 cm și înălțime 31 cm, biblioraftul va susține perfect toate dosarele și documentele de care ai nevoie.

Caracterul personalizat și unic al biblioraftului din lemn, lucrat manual, antichizat:
Produsul va fi realizat la comandă, întocmai după preferințele tale. La cerere, biblioraftul poate fi personalizat cu poza dorită, care va fi prelucrată artistic, în stil vintage (alb/negru sau sepia).
Pentru ca biblioraftul să se armonizeze perfect cu cromatica biroului sau a locuinței tale, poți alege dintr-o gamă variată de culori deosebite și elegante, cum ar fi: roz prăfuit, mov prăfuit, negru, roșu, verde sau orice altă nuanță dorită.

Instrucțiuni de curățare:
Biblioraftul se șterge delicat, cu o cârpă umedă. Nu se va spăla direct sub jetul de apă!

Termen de comandă și execuție:
Comanda se înregistrează cu două săptămâni înainte. Termenul de execuție este de 6 zile. Stocul este limitat.

În plus față de utilizarea de bază, îți poți lăsa creativitatea să zboare, putând folosi biblioraftul, de exemplu, și ca un suport deosebit pentru aranjamentele florale. Mai mult, acest biblioraft din lemn unicat, lucrat manual poate fi un cadou perfect pentru o persoană cu totul specială, care apreciază luxul, rafinamentul și eleganța.

Știm că dorești să îți impresionezi de la prima întâlnire toți clienții și colaboratorii. Alege să dai o notă în plus de distincție decorului casei sau biroului tău, cu un obiect unic, creat cu migală special pentru tine: un biblioraft din lemn, unicat, lucrat manual, antichizat, care va scoate din anonimat orice bibliotecă!


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Ceară, Lemn, Vopsea pe bază de apă

Dimensiuni: 30,5 x 25 x 9,5 cm

Disponibilitate: la comanda (6 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 25 LEI
Livrarea în București, pentru o comandă de minim 60 lei, este gratuită.: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare
Transfer Bancar