,,BIOTINA, CHERATINA VEGETALA si ACIZI DIN FRUCTE'' - SAMPON TRATAMENT: ptr un par regenerat, fortifiat si lucios

50 LEI

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: decoct din coada calului, apa minerala, Biotina, cheratina vegetala, AHA (acizi din fructe), emulsifiant conditionator Emulsifier, tenside lichide delicate (Base Douceur si Tensida hidratanta), uleiuri esentiale (Lamaie, Portocale si Ylang-ylang), pulbere de Acerola, Provitamina B5 vegetala

Proprietati:
Este un sampon delicat, potrivit tuturor tipurilor de par, si in special pentru: parul casant - care se rupe la pieptanat, parul tern-lipsit de stralucire, parul subtire pleostit, parul degradat (de vopsitul chimic ori permanente).
Ce este special la acest sampon?
BIOTINA - cunoscuta si ca vitamina B7, un ingredient foarte utilizat in sampoanele de uz veterinar (adica pentru igiena parului, la cai).
Foarte eficienta, cu efecte spectaculoase, dar care pentru moment (la noi in tara), nu se gaseste inclusa in formulele de sampon de uz uman, motiv pentru care multe persoane folosesc sampoane cu biotina - de uz veterinar.
Biotina - este un ingredient folosit in tratamentele atat pentru par, cat si pentru scalp.
La nivelul firelor se par: creste calitatea cuticulelor, ingroasa firele de par subtiri si ofera o stralucire sanatoasa. La nivelul scalpului: tonifica (combate caderea parului) .
AHA (= ACIZII DIN FRUCTE) - creste elasticitatea firelor de par, combatand astfel ruperea lor; contribuie si la neutralizarea daunelor provocate de radiatiile UV; ofera si stralucire parului.
CHERATINA VEGETALA - are efect fortifiant/ restructurant si protector impotriva ruperii firelor da par, cu efecte imediate in doar 5 minute: patrunde adanc in interiorul firelor de par (este absorbit mai mult in zonele mai vulnerabile) si astfel le intareste dinspre interior catre exterior; nu este eliminata prin spalarea ori clatirea parului, se regaseste in structura firelor de par si regleaza si absorbtia/ pierderea apei la acest nivel.
Pentru scalp, este antiinflamatoare.
PULBEREA DE ACEROLA - prin continutul mare de vitamine (C- in jur de 17%, B si E), vine sa remineralizeze, sa restructureze firele de par suferinde, sa le elasticizeze.

Mod-de-utilizare: se foloseste ca orice sampon, cu conditia ca dupa masajul firelor de par si scalpului, sa nu se clateasca imediat ci dupa cateva minute (ptr a permite activilor- mai ales biotinei, sa-si ,,faca treaba''.
Preparatul este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Prezentare & Gramaj: flacon cosmetic dotat cu pompita (100ml, 125ml, 250ml)
Flacoanele din imagini: 100ml si 250ml.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: AHA acizi din fructe, Biotina, Portocale si Ylang ylang, Provitamina B5 vegetala, apa minerala, cheratina vegetala, decoct din coada calului, emulsifiant conditionator Emul, pulbere de Acerola, tenside lichide delicate Base, uleiuri esentiale Lamaie

Dimensiuni: 100 ml

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023