Bleu aventurin REZ Nina (cod 735)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Există șase tipuri de azbest. Unul singur are culoarea albastră iar mineralul care are în compoziția sa acest tip de azbest poarta numele de Riebeckite azbestiform, cunoscut și sub numele de Crocidolit.
Cuarțul care are calciu, împreună cu formațiuni fieroase (conțin fier) și include în plus Crocidolit, este de fapt Aventurinul albastru.
Aventurinul albastru, din punct de vedere subtil, este piatra care rezonează cu vântul (mintea) si apa (inima), având o afinitate specială pentru echilibrarea planului mental cu cel emoțional afectiv.
Mai pe românește spus, este piatra care întregeste energetic ființa și se potrive;te exelent cu dictonul latin "minte sănătoasă în corp sănătoas. ( "mens sana in corpore sano")
Piatra care armonizează inima și mintea.
Piatra autodisciplinării.
Aventurinul albastru este însă și o piatră sacră, deoarece a fost asociată cu Ingerul Gloriei "Raphael".
Setul prezentat în această colecție de vară a fost realizat cu mărgele de Aventurin albastru (Bolivia)
Este mult mai frumos în realitate decât în poză
(nu s-a lăsat fotografiat nicicum)


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Candeller din zamac placat cu, Margele din Bleu aventurin, Snur multifir de matase bleu, Tortitele din aliaj chirurgica

Dimensiuni: Colier la baza gatului: 42 cm si 21 grame
Cerceii (cu tortite si candeller au 6 cm inaltime si 3 + 3 grame greutate

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023