,,BOMBASTIC" - TRATAMENT NATURAL REGENERANT ptr. UNGHII & CUTICULE (cu: CHERATINA VEGETALA si VITAMINE)

20 LEI

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente certificate bio.

Ingrediente: ceara de albine, unt vegetal Sal, lecitina vegetala, uleiuri vegetale (de: ricin, lamaie, masline), activi (cheratina vegetala, gel de aloe, vitamine: E si B5, ulei esential Bio de Lamaie.

Efecte- tinta: intareste unghiile, le hidrateaza, le albeste, le confera luciu si inmoaie cuticulele.
Cu timpul, acestea devin moi si subtiri, nemaifiind nevoie da taierea lor ci doar de impingerea lor cu bastonasul de lemn.
CHERATINA VEGETALA - reprezinta de fapt, proteine de grau hidrolizate; activ cosmetic 100% natural : hidratant si fortifiant pentru: piele, par si unghii.
Cheratina, nu este un component strain organismului uman sau animal, ea este parte componenta a parului si unghiilor. Hidrateaza: pielea, parul si unghiile;intareste structura unghiilor moi sau casante, ori care se exfoliaza.
UNT VEGETAL SAL - se obtine prin presarea semintelor din fructele de , un arbore mare si sacru originar din India, de care se vorbeste in textele budiste. Este utilizat mult si in medicina ayurvedica. Contine acid stearic in cantitate mare (in jur de 50%), si din acest motiv nu are o textura grasa. Mai contine: squalene (= care au capacitatea de a regenera cimentul lipidic: ele sunt prezente si in piele ori sebum), steroli vegetali (= au functia de a ameliora functia de bariera a pielii, franeaza imbatranirea pielii si antiinflamator).
Deci, untul Sal are proprietati emoliente si hranitoare, reda vitalitatea si stralucirea unghiilor, pielii ori parului.
ULEIUL DE RICIN - fortifica unghiile ce se exfoliaza ori casante
MACERATUL ULEIOS DE LAMAIE - fortifica unghiile si le albeste.
PROVITAMINA B5 - activ cosmetic hidratant, calmant, reparator si fortifiant (ptr. unghii, par, piele). Stimuleaza proliferarea celulelor, si in acest mod cicatrizeaza si repara tesuturile afectate. Reduce pierderea apei participand astfel la mentinerea elasticitatii pielii, unghiilor ori parului.
LECITINA VEGETALA - este prezenta in: boabele de soia, rapita, porumb, ori semintele de floarea soarelui sau galbenus de ou. In cazul nostru, lecitina vegetala este extrasa din soia non-OMG, certificata ECOCERT. Este un emulsionant care are mare afinitate cu pielea, avand proprietati emoliente. Este foarte bine tolerata chiar si de pielea sensibila.
GELUL DE ALOE - infinite proprietati....aici, ales pentru puterea sa super-hidratanta.
ULEIUL ESENTIAL DE LAMAIE - vitaminizeaza si mentine tineretea tesuturilor, intareste unghiile casante si subtiri.

Mod de folosire: pentru efecte vizibile si de durata, se recomanda folosirea preparatului, cel putin 1 luna, 1-2ori/ zi.
Se aplica preparatul pe unghii si cuticule (pielite), si se maseaza pana la absorbtia completa.
Daca aveti unghii false (gel ori acryl), no problem! aplicati preparatul in jurul unghiei, pe degetele. Va fi absorbit oricum, si va hrani unghia si cuticulele. Nu ramane tuseu gras.
Valabilitate : 3-4 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina. De preferat, pastrarea lui in frigider.

Feedback-uri de la clienti:
- ,,are o consistenta foarte fina, si se absoarbe imediat. Multumesc, pare grozav.Sper sa mai aveti produsul si pe viitor, presimt ca voi mai reveni' (circe): 2/04/2013


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ceara albine, cheratina vegetala, lamaie, lecitina vegetala, masline, ulei esential lamaie, uleiuri vegetale ricin, unt vegetal Sal, vitamina B5, vitaminaE

Dimensiuni: 15ml = 20 lei

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • E ok.

    08.03.2024

  • Foarte bună! Chiar înmoaie și exfoliază pielea aspră.

    Anonim | 08.03.2024

  • Am mai incercat si alte sampoane de acest gen, insa acesta este primul care nu imi face parul sarma. Din contra, parul este matasos si se aseaza frumos. Este un sampon foarte eficient.

    Anonim | 02.01.2024

  • Miroase super, are efect instant, imi place!

    Anonim | 13.06.2023

  • O consistenta delicata de spuma, fata este mai luminoasa!

    17.03.2023