Botoși din lână împăslită- Papuci din lână împăslita

330 LEI

Botoși /Încălțăminte de casa din lână realizați prin tehnica de împâslire umedă și decorati / pictati manual prin filțuire uscată cu acul .

Botosei sunt confortabili ,căldurosi iarna și răcoroși vara . Lâna - un material termic si respirabil menține temperatura perfectă in orice moment al anului . Botoseii sunt realizați ecologic din fibră naturală , lână merinos extra fină , apă si săpun organic.
Se pot realiza doar pe comanda într-un design unic si o paleta variată de culori .

Procesul de confecționare durează , așa că vă rog să fiți răbdători să așteptați aproximativ 1-2 săptămâni pentru ca produsul dvs. să fie făcut și pregătit pentru expediere. - varog sa-mi scrieti mărimea pantofilor , lungimea si lățimea talpii. Contactați-mă pentru culorile disponibile.
Papuci unici, confecționați manual - 100% lână, 100% lucrați manual.
Papucii sunt fabricati cu apă caldă și săpun organic - unul dintre cele mai durabile procese din industria textilă. Botoșeii și papucii din lână naturală sunt cu adevărat unici prin calitățile lor de îmbunătățire a sănătății ,oprind frigul incipient , absoarbe și evaporă umezeala, rămânând uscati în permanență . Lâna este acoperită cu lanolină , astfel încât aceasta fibra naturală va avea întotdeauna proprietăți anti-alergice și antiinflamatoare.
Medicii confirmă influența neprețuită a încălțămintei din lână asupra sănătății. Piciorul nu este deformat Încălțămintea din lână (botosi , papuci) protejează piciorul nu numai de frig, ci si de căldură Picioarele într-un pantof nu transpiră, deoarece fibrele de lână asigură circulația naturală a aerului - absorb bine și evaporă umezeala. Fibra din lână naturală are o capacitate mare de căldură, ceea ce permite încălzirea picioarelor la temperaturi foarte scăzute. Lâna este bogată în lanolină care aduce scutire de reumatism, radiculită și alte boli ale mușchilor și articulațiilor, precum și accelerează vindecarea rănilor și fracturilor. Botosi / Papuci din lână recomandat persoanelor cu circulație sanguină afectată Purtarea botoșilor din lână direct pe piciorul gol are un efect de masaj. Datorită frecării, se creează câmp electrostatic, care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Purtarea botosilor din lână împiedică dezvoltarea bolilor fungice. Și altele! Încălțămintea din lână poate elimina tensiunea nervoasă, oboseala și picioarele grele, durerea de spate. Este o adevărată sursă de energie pozitivă. Talpile sunt acoperite cu material antiderapant .
Întreținere: Papucii pot fi spălați cu apă caldă doar manual , folosind detergent pentru lână. Nu folosiți uscătoare pentru uscare , se storc prin presare .


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Lână merinos, apa, sapun

Dimensiuni: La cerere

Disponibilitate: la comanda (7 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 10 LEI
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: 20 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare